返回列表 回復 發帖
5 Q; g: U% i5 ]5 U6 p. h5 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 p' [4 d1 M/ A" k, D* ?
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我tvb now,tvbnow,bttvb! `6 M* |  X3 Y7 t
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peetvboxnow.com  L7 k0 e) ~, X! v& Z) G: n
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) n" K8 d+ a" A: c
p版主榮升,一定要送大禮 tvboxnow.com% l6 X6 U! A6 X0 |% x
tvboxnow.com$ g- q: Z) d, W, |. H
小便版,係咩版嚟架??haha公仔箱論壇2 i3 P2 \+ v' S" p
0 A  u) n& w5 D8 J
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
/ a$ H1 T0 P9 I4 z7 @- Utimmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* l; v/ [3 u, m+ n' L
版主大人,叫kily得喇!!XD公仔箱論壇5 C4 D, I( j5 b( A- ?1 T  e3 f% a

9 N9 d/ s+ l( xtvboxnow.com好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!. a# d  t+ a' F" j7 r" R
尤其約定!!!
, Q; A8 z; B( X9 O8 k1 |6 Utvb now,tvbnow,bttvblove it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
5 _3 t; O& X, L/ e$ P) S4 }3 v公仔箱論壇很好聽* S. h& E/ w* m( ?' N8 N# R0 I. s
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 C, G; D  }1 G) t3 J
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 公仔箱論壇) P1 H1 a% u7 n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 W: ]$ _. i8 p; O* Q! Q
好好聽啊!
$ c1 b4 g: Z' n( l' kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尤其約定!!!
% O" P! U# @+ X: ylove it~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' I0 N  s1 ?) c
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
+ y- e9 Z  Y1 O+ d+ I+ ?  K4 y
# }' n4 F" M! x! G1 jtvboxnow.com好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
# p' Z8 [" H; }! s8 u! k8 D, a8 G很好聽tvboxnow.com. Y- o0 r- ?! S/ m" U
Support !
8 S" D5 h* K8 h4 s4 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
' w4 Y$ S8 j9 K5 W1 d我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,tvboxnow.com" s# {& o- J2 G( Q
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
2 R) n% k" `* d$ j2 d& g公仔箱論壇pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
" D8 I) Y' ]( `- H哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. 公仔箱論壇0 B3 @: i" o' g( E' V) H) u
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
0 P$ @6 t3 @. n7 E8 a) dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ n7 i, g" b5 Q( ?8 T& t+ N: Etvboxnow.com

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
! R' G) t3 t6 A7 F2 N- [7 m% b公仔箱論壇乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
6 E  F$ o! q- Q- M+ X) S/ \5 B7 I1 ?
/ x+ v$ H7 `( m7 gtvb now,tvbnow,bttvbuD3AKIufams
( G; s* [5 m' K2 D# g: z3 otvboxnow.compull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; `7 N, J* I/ H7 T
哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結tvb now,tvbnow,bttvb. N' w( z. Q8 K$ M/ b5 R
我諗pull3版主唱會更有感情!!
8 K* d  ]8 ?7 D& W
; S  s" ~9 K$ i3 X2 O# Z謝謝收聽!!