返回列表 回復 發帖
! T! y( C1 B% L" e, I+ A" D
2 V- O5 o) I0 ~: d) N7 Y& H
係呀.. 我睇到網上資料講咗三個UC分別係佘詩曼, 林峰&沈震軒.. 但仲有兩個係邊個呢??? 黑警無交代過! 你知喇...tvb好興好似出人意表咁架嘛.. 所以都好有可能黑警係三哥架.. 但劉江又成日做奸角喎.. 真係 ...
, D  i( I' }% U2 n. [  Z9 D. x公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-8-29 01:44 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- i1 z; l. W1 d3 a
第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。
* E$ }- y" d. H; m( N! ]公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。tvboxnow.com9 o- H' q7 e1 z7 |7 V
你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?

' R( G% G8 [0 d% w2 q% e# V( l
8 Y0 c8 d; [5 s7 v: m今日睇報紙葉念琛導演都有讚佢入哂形格啊。公仔箱論壇3 [2 S, x1 ?  d
看了楼主的介绍对这剧更了解了,看了前3集还行,希望越到后面越精彩,不要烂尾啊tvboxnow.com# A: I% W7 P5 l, Z
xxxfei 發表於 2014-8-28 03:46 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" K0 y+ e) _$ Z9 U3 G& x% o: V# u
哈哈 ,不過"虎頭蛇尾"係好多無記劇集嘅共通點。當然,我都唔希望佢爛尾。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-8-30 12:28 PM 編輯 tvboxnow.com( j* ^' G* \: y

3 ]; F  n1 k0 P* K" Q9 p) R! Htvboxnow.com
* Q8 @# |) X/ Q7 `
2 ^1 e* n' ]) @8 }tvboxnow.com即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇tvb now,tvbnow,bttvb5 c4 g  _( O; j
大文細佬 發表於 2014-8-30 02:34 AM
& M( D/ W) f; n. s* b/ y/ `2 K" P公仔箱論壇 哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。
! j0 B9 B" X0 L# H3 _tvboxnow.com
公仔箱論壇/ r& h* ?+ G" P! i" v
用幾個呢種後生仔做臥底角色,林峯佘詩曼做handler反而仲有說服力,公仔箱論壇! m- s9 e. C. A* W. T% J! @. a
[天與地]時都有三個後生仔,加埋呢個,唔好寫到角色點容易賺大錢,tvboxnow.com, G6 c! y" y, N) S1 e+ d
唔使為拉一個咩社團人物而要個個臥底犯咗幾年法先可以拉人,
& j' I/ g4 X* c: L公仔箱論壇戲中如果林峯都 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, g6 @, h' J. a0 i8 v; l8 o
金田Sam 發表於 2014-8-29 03:49 PM
1 c- ]& k" T1 U" G% o9 T公仔箱論壇阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。

2 b+ W2 @6 r5 i4 O. r" o- J公仔箱論壇
) M6 y4 f- U4 o% v$ k/ o: p1 r2 x
你地知唔知阿棟真名呀?公仔箱論壇4 Q3 ?/ V6 @, Y1 y( Q9 X9 I3 h
大文細佬 發表於 2014-8-31 12:19 AM
tvboxnow.com( ^- U+ U6 m" ~1 J9 E

- v& A  }: B+ [1 X. E: a- ]( r$ t細佬,阿楝真名係陳光耀啊。公仔箱論壇9 c4 z+ R# M0 D- a9 x  d* j
幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。
- C* a8 e/ V' e  c# yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嚟緊啲劇大家支持一吓吖。
, ]3 ]: {3 R; x( T/ k+ m* A公仔箱論壇
已經唔敢睇TVB好耐~~~好鍾意阿余~~~所以決定一睇$ N0 A0 W% D4 n1 a! C* D! k
wing234 發表於 2014-8-31 09:47 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 H- e& l1 U5 L
其實好都停咗睇無記劇集3個月,不過《使徒行者》值得我再度關注。
, F! x; M; t  V5 `  P* d8 K1 Atvboxnow.com
) d1 \, j$ J( v* X好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!公仔箱論壇4 \8 {* u3 B7 z( }
大文細佬 發表於 2014-9-2 04:37 AM
6 Y1 m! V( D, ?公仔箱論壇哈哈,你係咪影射緊軒仔呢? 公仔箱論壇1 r  N. f8 j4 e7 h# v- T; A; D
公仔箱論壇2 ?, U+ J4 g2 }9 G! `6 n/ `6 ?1 E
我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。
/ R: |$ g& ~, B* ]# v6 p 公仔箱論壇, r6 p2 P+ \, g) h& q  G* H
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 x; H: Q$ |" j$ H; `

! Q+ W/ B2 C6 z1 B4 A0 d( NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka.. ...
* [/ @2 a7 `+ p# [+ A3 i大文細佬 發表於 2014-9-3 03:16 AM
- ~6 `) j4 A7 G$ h2 _7 b9 g公仔箱論壇4 C# N; G  R+ R, ?
啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...公仔箱論壇6 c2 R/ t) G0 r
mnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
' U% z6 t' V) {, k1 E5 q6 f3 Jtvboxnow.com釘姐好好睇,但暫時純靠喜劇感吸引成為焦點,欣賞佢真正演技等多幾集先.......
5 b' _3 Z/ }# v& X% I6 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我唔想阿佘攞視后其中一個原因係想嘉欣攞囉。tvb now,tvbnow,bttvb4 ]( i% g: y/ a9 J& b3 ]

5 @- s' D7 |  l1 Q' R6 `- `; utvb now,tvbnow,bttvb唔好鬧我呀....
; u7 _9 f& v* ?tvboxnow.com
9 E$ X  {- \8 V" L, e1 `) k; Htvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# k0 g# z2 H. m6 Y5 _! m
+ b$ B9 c) ?0 t* n, w) s

`1 y. h  e" c幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚 ...
6 s* ?6 ^# }6 x7 z8 Ptvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-4 01:24 AM
! r8 w5 c0 ]  t; ?2 ^  p係,唔意該成日講人哋啲身材。不過女仔有5呎8都好難得。tvboxnow.com5 h+ c# X) l+ o' W! K3 G

+ q: S. b1 J" c5 X, Atvb now,tvbnow,bttvb另外,敏之10月1日結婚啦,大家都祝福佢吖。
3 I. W: S6 f/ j( @0 m& d5 |$ \
* `$ t3 Z& T$ K3 Xtvboxnow.com阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛!
% i9 {) X# P% Ytvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-5 01:14 AM
tvboxnow.com# d- G/ a- X' W* |. G) r
歲月催人吖嘛,快四張了。
4 |+ F$ i! w0 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, l- f+ v2 ?4 U8 h& w' P. j2 O% R
睇佢著小背心短衭嗰場真係好驚同時又影埋佢個大頭樣架陰功。
Ep7 Around 6 minutetvboxnow.com6 H2 @! f4 r/ S% b& M
Kobe home address...  R; p, L, C6 }; E0 M$ _
xxxxxxxxxxxxxx
- Q! P" o1 n+ k- Otvb now,tvbnow,bttvbxxxxx, Shatin
7 D% ^2 [' m2 S6 l7 r& s% KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Kowloon, Hong Kongtvb now,tvbnow,bttvb8 k2 ~7 _3 d& ~) K# A8 J

# T( _2 P+ V& \+ i3 [公仔箱論壇When did Shatin become part of Kowloon?
- P% ?6 O! \6 j& ?tvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
2 M: E" t. [1 K" I) t) f3 _% Z* _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ v+ y0 T1 Y$ V' S2 ?
哈哈,係咪因為你係英文人,所以咁快留意到?

E9 V9 }4 o% E  ]  g去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。
4 I( f2 k1 D# P/ `7 H公仔箱論壇
) U# p& I: h% w' w$ {; P' ^5 N4 x, vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
今套不惜工本的[使徒行者],爆炸場面,撞車,請臨記,轉好多場地,街鏡實地拍攝,多重鏡頭運用同演員搏命,連跳樓戲都有幾場,樣樣重本之下觀眾反應居然咁冷淡,睇嚟係寫的臥底橋段己令人生厭了。
8 @0 q# t/ G' k3 atvboxnow.com
6 K& J. \0 p& d" ~tvb now,tvbnow,bttvbtvboxnow.com; S5 @5 B0 x- w
心贜打針的確有 ...tvboxnow.com( q" N1 i; `; r- L6 L, {: M6 G, W
金田Sam 發表於 2014-9-7 02:18 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ X4 P# T# p7 |. r* e9 C4 \
tvboxnow.com/ V) Q* @( e0 f# E( Z
平均收視 27點,升咗2點,好似弱弱哋。