返回列表 回復 發帖
tvboxnow.com8 W$ p5 U- R' R& \) t& R
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......tvboxnow.com. y& O9 q$ H7 @0 d, x
不過我唔係嫌美儀老啊。tvb now,tvbnow,bttvb* z2 ^* ?. T* n3 f& c& h
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
tvboxnow.com* G6 n$ B( Z  D9 T6 K1 W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ d$ U0 @0 L& J2 H
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係tvboxnow.com  C. i$ t/ n; t5 K, _
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
  ?- n. W+ m3 o( v3 o
; G( Q# g8 |2 A3 o, Dtvb now,tvbnow,bttvb
9 d. M% y* X6 {4 H$ yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb4 s7 @6 R; }* ^) }& o: N6 o
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& w. s0 L' o; ?2 h
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
( C' M' J9 ?0 j2 x( Q4 D& }/ C
唔.....tvb now,tvbnow,bttvb! a7 ?# Y. M; r/ b
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
& P1 A. o+ H/ u$ Xtvboxnow.com6 i3 p, `1 S) F5 [4 ?4 y
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係tvb now,tvbnow,bttvb; `8 a- g, n2 t) O1 |
, b- N# r5 {2 ltvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
% w, ]0 k' W% G% V- F% N

( C4 w% h" R' }* e' U5 W$ ]4 O4 P. {哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
5 u; _% o4 F/ q& J公仔箱論壇唔.....
" ^/ L7 a4 ?) I- U' D' sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
1 ~* {. L$ b; Ptvboxnow.com2939556
7 M% m+ O  H; u# gtvb now,tvbnow,bttvb註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 T/ l- C3 b9 s! z
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
tvboxnow.com0 @' V' H+ _  G2 b
tvboxnow.com+ F% \; s& M, o2 b! G# ]+ `* u+ h
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
4 `$ X/ L6 F1 {1 K+ L+ m5 A

T  J$ _3 [% E. q; @& ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
& {6 Q6 g2 D5 P& JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
5 f% N7 Y! d" K6 P( q; b3 Q) W6 W3 `! b2 V: v
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
公仔箱論壇" ]  j5 R* ?* W" K3 i1 m# |" h5 D
tvboxnow.com. H  I% Y5 B7 d) ~. R+ h. w8 }
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
. C5 z/ X- ~# I' w: \& u  A% W5 F大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
. l- g: ?% H4 A6 I& d* i) z5 e

: M( b; L" x+ F5 z' @1 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:
9 u# P$ l, q; t4 `  f% I7 m3 G公仔箱論壇釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
! W4 a, C0 ]8 V2 D9 @' NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 L! c+ Y1 l' N1 P! e' P

5 [+ I& B/ ?  v8 `( Z' s3 mtvboxnow.com) W$ O) q: D3 [' P' }; W
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
5 Q8 E, \) a8 ^6 c
, |+ L, u/ `1 F7 K0 ^" w' mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:
3 }8 K% X/ k5 D8 g: |, Otvboxnow.com釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。7 k8 C# x; D* v) w
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
6 P" L! u* q- t9 d0 ~* K5 Z. T2 Emnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
( j& d9 G: ?# V2 O% L0 f
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
8 M; W! C! p  D/ @, YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% x8 P5 A: j# D% T& |# U: g公仔箱論壇我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
, k$ G4 q+ d8 U" A& \0 Ktvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
3 h4 Q" q! k" }/ X3 D& mtvb now,tvbnow,bttvb個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎& Y6 K4 g% u8 I2 L+ W: ~/ v
  c. S) m& U, I9 j" N6 m/ ]
公仔箱論壇. \. W4 E) v) G0 T  _; x
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
  s+ x6 x5 w- c% Ctvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
( w6 Q2 C1 S+ [4 Y公仔箱論壇我預設嗰個反而唔係呀..
/ g1 [. O' b. `tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb4 M7 o7 i  b$ R1 n" _/ e. d: F8 j3 C
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
) x# [$ x9 M  D" Ztvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
4 e$ \$ h- [9 C- Q1 M+ I9 C啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb9 S+ a0 Y8 k  B
tvb now,tvbnow,bttvb; M" B$ F8 V8 m: ~( W# M% \
補充茅山聖物紅肚兜
( ^( |. [9 \$ ~tvb now,tvbnow,bttvb/ n- o  a/ r0 n  q: s2 t* a. d
1 V5 Z3 m+ v# S2 l- a2 S  Y7 vtvboxnow.comtvboxnow.com3 O; ~1 Y% @1 u1 f9 D  L5 \

5 {' u/ m5 ~& g" ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!tvb now,tvbnow,bttvb! V& R$ M1 H/ L* H/ h% l0 }" ?- X
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
; A# F+ T9 {$ d; n: e. R: l; |哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
0 [$ I6 {% u. j; t( W- u3 S8 Z記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
; e% D1 Y3 R1 M2 R
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。6 k; x1 |. ~6 x1 k
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....& t  o9 g- _% u3 ~) [7 v, P
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
公仔箱論壇  d" I7 d: _6 e4 c" j( K4 J

3 V1 D$ E' s) r3 B9 r$ v嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 O# [1 l  f$ x8 P( z7 R4 v1 _
tvboxnow.com! k" Z. @1 K, d4 P
釘姐的背面
( @. M1 _. `: w' C, d6 n  S$ X! \$ b