返回列表 回復 發帖
/ A7 D0 D* W" D: Q7 L0 m# I
tvb now,tvbnow,bttvb6 Y/ W7 k- \& ?
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...' S+ R6 K8 Q% h0 t' M
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
tvboxnow.com' I" ]$ v* ]' n* V% U
細佬,你真係越爆越多嘢。
0 W, L% ?3 P0 A小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題
* O% T  S( v+ x: B8 qtvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
- K$ h! w/ |, i" ^
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
) h- _2 d- {. [6 S7 k& d又直接講劇情會好悶.....
  `$ x* k* Z( ?! H1 p+ ktvboxnow.comtvboxnow.com3 D7 d5 j* p! x& s8 W  g
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- y  K$ T& _. O" m
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
! O, M( a; `" f4 B" Wtvb now,tvbnow,bttvb恭喜細佬估中最後兩位UC。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
tvb now,tvbnow,bttvb4 x/ d" N9 ~7 O% n% t, B0 L
: p. ?6 F, ]# J5 ~# B+ E' J
今日星期日睇番香港星期日嘅新聞巧驚呀.. 香港人响weekend佔中.. 照理對星期日假日嘅經濟應該無乜影響架!... 點解啲香港高官指令警察出動到催淚彈咁變態架.. 佢地佔中極其量只會令到啲車入唔到啫.. 洗唔洗咁激呀.. ...
: q' o8 w! z1 Y9 E7 p( M4 ttvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-29 01:50 AM
) [1 \0 K+ n9 ?' m
係呀!琴日喺銅鑼灣轉車,好恐怖......
8 D6 O0 A7 [0 S: btvb now,tvbnow,bttvb感覺有啲似《使徒行者》裡面,洪英社被差人圍剿咁,救命呀細佬,我幾乎日日都要行嗰區架.......
8 E8 ^! k3 N7 @5 c今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦
" t- u3 r# M  i2 G寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...
* r8 b+ @- L0 C' K/ r; G公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
tvboxnow.com: Y; X! S' j: k1 Z* E2 S# K
好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
3 @) x4 x; z0 s0 c  D5 P* p

4 B. m& \8 b% p4 g9 K, H6 Stvboxnow.com. y  ]7 D. r3 H1 ?) P

' a$ l4 n4 Y9 \' \tvb now,tvbnow,bttvb小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。tvb now,tvbnow,bttvb/ ?( ^/ g; W7 E

( y4 ]) u+ _' `6 \3 Q: W' Ptvb now,tvbnow,bttvb1 T9 _' E) Y! G
小嘉、------角色目的顯淺,並無想做大事之心,要死作用只有帶起爆seed傷感。
0 }0 A% Y6 Z0 `tvb now,tvbnow,bttvb爆seed、--有可能死,角色去得太盡,犯法違規嘢做得 ...公仔箱論壇/ `1 I* u) G; z! L7 G* P
金田Sam 發表於 2014-9-28 11:26 AM
% l1 {) a+ ?* D( R1 H9 Y4 u: v5 m
多謝金田Sam幫手分析。
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...
  K, C( l% V/ M& t7 dtvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  s) U1 B' M2 Q, G2 \7 n
係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
% H, _# e. m8 O3 \9 @4 Mtvboxnow.com/ g% o- F8 Z" |# l: \1 w- l/ V
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
' M# `) e$ ^$ L- g大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
! u$ y' ^' n# I  r6 |" l3 o
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...! C( a6 ?0 X4 v3 ^6 T
我冇罷課亦都唔主張...
8 u1 {8 M! w/ G+ A! `/ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
5 u' ]8 q8 |! D/ X$ l, _7 K- Y頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
$ b  |$ q7 O" r; ~4 Itvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
: f6 @1 v* D2 _0 D. Ptvb now,tvbnow,bttvb又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....tvb now,tvbnow,bttvb/ S0 A5 u9 A) e

+ S1 F# @. Y- Z6 A公仔箱論壇而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......公仔箱論壇! m7 j# o2 D" i! u# n! z
公仔箱論壇( W5 T! u% H; S% c) t! L4 O# t
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
4 i9 J' u; |4 k

2 b! f3 i2 g) E$ p9 rtvboxnow.com你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
6 B5 M$ b, P4 V7 stvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
公仔箱論壇9 x. r4 n* @" G7 G1 K( U
其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。公仔箱論壇2 [: t& k' a1 J- |9 x$ J
不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
- Z( p$ \: O4 ]tvboxnow.com可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小2 J0 N5 N$ h# }8 f; M: r
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& i  _' X* s+ v$ ~
哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......公仔箱論壇# y& C- Q; G9 ], i2 W( M/ _
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈,最初以為死剩卓凱一個,當然唔係真啦。
, `. D# \6 T; w3 n' `$ H* Wtvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 T. _. z. v; f
木蝨去得轟烈,而Kobe靜雞雞厘埋死,即係有2人賣咸鴨旦啦,Master271, Pedestrian_A, 金田Sam, mnb1123 請收獎。
順帶一提, 啱啱睇完最後兩集, 都好多地方要插, 但我相信編劇一定無諗過歡喜哥個角色會有咁大回響, 所以到最後加插佢係UC嘅伏線, 釣下我地癮都好嘛..初初我無諗住睇ending架.. 但見到news話有歡喜哥呢段, 我先 ...
' f/ C1 f; a( f7 }; n( [7 n大文細佬 發表於 2014-10-7 02:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! H8 Q' Y* f( d8 n
呢個版本結局未睇呀陰功,快啲睇番先.......
tvboxnow.com6 F7 P4 @+ P, C" }( Q/ H
" t0 q: b6 B! @0 r, w
我無獎.. 其實我估有幾多人瓜係依據tvb嘅作風嚟估架... 一定會起碼有一pair有一個人死, 我就估有兩pairs, 一pair我估kobe, 因為編劇已經交代過佢個腦有cancer, 主角呢pair我估tvb會比個happy ending ...
! W( N8 ]$ h! d8 k6 F* t. |大文細佬 發表於 2014-10-7 02:23 AM
( @) i) {$ x% Y+ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb. [% _2 ?3 G& U3 `5 h9 K5 |
冇獎都唔要緊。tvboxnow.com& k, H, V8 V& R0 N7 ^- K/ n3 t/ a. A
哈哈,不愧為TVB粉絲,其實你分析得都好有道理吖,係咪?