返回列表 回復 發帖
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情仲加埋唔logic
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...tvboxnow.com* ?. ?  a8 r6 R; ^0 }
大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
) O* ~! e; x8 i4 S0 b5 y  S: b" I我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅<老表你好HEA>
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...公仔箱論壇, `2 q' y5 }1 N& \
大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
  x4 {+ m+ d5 x& _- K$ b公仔箱論壇2 `- ~; T9 E7 B2 [0 j8 p2 L

; c. _/ s0 b% h咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!公仔箱論壇2 c  N% D  m1 X- F* a# H' s
% t( O2 {# R. v# _, p我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅
" x8 D, p3 {$ X% m2 ]+ d8 Rtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
/ g0 ~4 a# E+ N2 U. u! L! p8 Q) d% c/ e) l' o
希望我地對老表祈望咁大.. 唔好失望喇.
tvb now,tvbnow,bttvb5 \3 i# U9 y% u- _1 V- w
tvboxnow.com, G% T" Y$ {+ e* i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ^$ X9 W5 D$ _: `; e4 a( @
咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!
& F2 _+ h$ e3 m- t+ B( [
' n* o+ O" |2 N# y. R7 J4 Ctycn3320 發表於 2014-10-15 01:26 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Q9 o* k( Y* H! T$ d
公仔箱論壇) [5 V: q" e/ z  z5 a
仲有好多... 例如估到高ling一定會死
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
# ?# u8 y8 @2 v公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
0 Z, a! m: E1 f, ?9 P5 ctvb now,tvbnow,bttvb
# N+ A* x& ?  e) G, O; Htvb now,tvbnow,bttvb所以我臨尾都喺劇集綜合吹水版搞番個「純粹靠估大結局派獎遊戲」,不過呢,啲結局答案都應該好易估中,哈......
/ e9 n$ o+ g6 N- \2 H/ B公仔箱論壇我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅公仔箱論壇* d- L6 f7 F  x) s- s
mnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
+ D! `% f4 y* }* ?睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........' y; n. e* D; n7 C
mnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
) \1 j, B  p9 g! b
睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........
  Y9 L9 _, P( @' Ntvb now,tvbnow,bttvbmnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........tvboxnow.com& Q$ ~( P. {3 R7 a; m
leekwoklam 發表於 2014-10-16 11:53 AM
1 R! |+ X: ~- J7 J7 z) i
tvb now,tvbnow,bttvb5 X" m' d& P- Z: l4 Y2 T
唔係呀.. 我有同媽咪一齊聽呢套劇架.. 一路聽一路玩game
1 }, I# ]- D5 J0 @3 B+ e公仔箱論壇
6 o) f+ s% n% _0 M5 m$ q3 t$ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我响27集就係睇咗嗰一陳間.. 見到啲好笑野呀...丁一元用口對樽口飲緊支酒.. 莊繼宗之後攞嚟對樽口飲... 之後丁一元再攞番嚟飲唔係對樽口架.. 係隔空飲架.. 佢居然驚人地啲口水呀.. 一啲都唔專業.. 呢一刻陳生又比黃生比下去喇.. 所以呢.. 黃生好啲
《大藥坊》不太理想...希望《飛虎2》及《老表你好HEA》會理想啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- f$ i6 ], \- e) n' P# j
最後請各位繼續支持及睇劇時遇見各類趣事...歡迎各位會員發帖/回帖分享精彩內容給大家觀看
后面几集好睇好多了,期待不一样的结局
不一樣的結局.....今晚居然係呢套佔咗九點半後的時段...
# X2 o/ h" W+ B( rtvb now,tvbnow,bttvb
: E! x5 _+ A) U1 ?$ ntvb now,tvbnow,bttvb發夢解毒,魏俊之死....一元大勇又迴光反照....最後離奇山上出現...
# z4 I/ l' ?8 m8 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvboxnow.com& M, ^; X0 f* M; a, g
四個字一頭霧水...或者呢啲神劇係我地凡人係睇唔明的。
7 ^7 [7 s7 y- ~! w1 ctvb now,tvbnow,bttvb# b) k9 m* X: U" X
無嘢好評....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆