返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
) t) z* O! I8 g公仔箱論壇因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.
' @6 y5 u2 m1 N9 W, y. ], Z( D1 b6 C3 Atvb now,tvbnow,bttvb2932322
5 G" M6 v# e3 Z. v' R3 C, K# R公仔箱論壇
; g, O  ]6 R/ G; m; a
# M% [+ Q2 h; g6 R& L公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
- m, s: s, N$ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇2 q6 Z. n2 d2 k' W& w5 {9 ~
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
! s  h, X) g: I8 ~- B; |# u( x. c公仔箱論壇
1 D* ?1 B/ E+ ?, x; r! [佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地, t' B% ~% Y5 s* f/ A1 g$ G
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
9 x  @) @% b% ]: Y* P; E9 h# `
男人到30歲後會開始脫髮...
' W6 z% u7 I& r  `8 ~3 b0 }還是不明白為什麼女性髮型!
2 c* E1 j( `8 G8 U
男人到30歲後會開始脫髮...
4 K$ }6 M5 d$ q還是不明白為什麼女性髮型! tvboxnow.com! n# M* {  s' y4 v
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
, Q+ ]; W1 t0 X" ]7 H係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-7 03:35 PM 編輯 公仔箱論壇* t$ f! o: l" v4 G/ k; E3 |
  _6 w- v0 h- S* I
# h1 a4 i- P( W: [; ztvb now,tvbnow,bttvb
8 A1 W, U# q  v, m0 B* |/ P, @佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
. b& [1 I# w( F+ ptvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
6 B+ o2 {0 A/ S, @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: q- R6 ]1 Y7 R3 q% I  z1 M
嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvboxnow.com: Y- R: K( {8 d0 U9 j9 `* g
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?6 S3 b% A* B5 i$ `
timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 p. @1 p6 i2 g- Y4 t& _
我諗唔會啩,又爭家產呀?
; j4 J# _  s! k2 i9 U8 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" v! `% I5 i- L& @2 _
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無tvb now,tvbnow,bttvb7 O! V0 v; E# J
lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
tvboxnow.com& a( N, F6 a* K1 }; C: D  }
貓姐要求好高咁噃。tvb now,tvbnow,bttvb' g8 i/ R! r" J/ J3 K- n* @
咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?
9 w+ U! a. |& t( M( f" Gtvb now,tvbnow,bttvb講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
* E6 }" {& K" S( ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 L+ x4 V- f" Y* x6 R1 [8 T; H' A不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚..." s$ y% p2 u6 L; v" L; Q$ F' \4 R
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
/ x& w4 s( V) M- k  d, P
tvb now,tvbnow,bttvb/ y5 Q& ]6 ]; a5 k
可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
- _" R+ I+ i! Z' c/ v
我諗唔會啩,又爭家產呀?
' g# A* V0 K3 D6 kleekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
0 c6 F* s# N# ~. U不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題 公仔箱論壇' R2 |; S) E( }" f2 N" _) l
鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。