返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
" A: N* f, l2 K, @. U: ltvb now,tvbnow,bttvb
tvboxnow.com, N7 J' H* g" e: H; \' r7 d" h
tvboxnow.com4 l! B7 D1 w, c( x
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
* l& P+ ~: I* H' [2 Q1 V
  x# x/ A) C0 E1 ?2 H, _) c9 R# `公仔箱論壇
# N2 @4 u, O4 Z1 |5 N反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品公仔箱論壇: `2 h2 G$ u5 U  q
mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
公仔箱論壇+ l, y1 q5 `) y) l
mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!3 k& ]0 _. p+ p
大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
. T6 B$ r  d1 }tvboxnow.com哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。公仔箱論壇3 k5 Y! E6 O5 i" Q
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。% N0 e  C! i: A
tvboxnow.com1 j. N4 t3 S% T) ^
公仔箱論壇+ r2 O5 V0 R( i( i$ B% f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( M' I5 c2 J4 y- \/ a2 V1 B4 j
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇tvb now,tvbnow,bttvb9 M$ Q  Z5 q: b& z" k
將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇tvb now,tvbnow,bttvb  N" g# i# O. P1 k) n; x6 ~
將來無聊可能會看+ I4 ^* F0 s( b2 p% ]
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
/ d  f" H$ n  P0 {% e$ c+ V
$ o6 |1 a7 b& k, l  Y3 T有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
" K& Q5 r, W; h& r' t哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。. z9 s+ z9 _$ F$ ~6 i
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
6 S# I' Z  G# G) Q6 K7 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇) a8 G3 m9 x+ l) O
2934217TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ f# Y3 ~: {8 c% q0 y/ M
tvb now,tvbnow,bttvb+ J8 Z/ {+ y- V
8 H3 |/ [% ?  k. ttvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: v+ }& s5 W9 t/ z' G* _

9 z0 Y4 ^- f2 N9 o7 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
( X" @, ^# r' @) K! `tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb% l. k' m0 x9 H  p# C
* D9 M1 j8 J' K/ B  C, @9 U0 f
公仔箱論壇1 k; U1 p7 L2 j7 J1 V
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
. x; n, g$ i: q7 D1 O. XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
公仔箱論壇1 a. D# R1 s, W* h) P, F8 B
tvboxnow.com' Y" N" F' L8 Z; G: s
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件