返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
3 T9 E  m9 p' m3 E# ]% h; u& a公仔箱論壇2934800) f; `0 \' r; h
丁一元机會大啩啲。tvboxnow.com! L) G0 D) a, v, W6 F) Y8 X
leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
% w8 `$ M# l' H3 [2 X
$ Y! V7 u3 n0 h3 q0 ^' T+ p乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
7 s. {1 z! w/ \! r- M. ]) e. r3 q! [公仔箱論壇; U- |9 O4 E. D: {0 j
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
( x; p9 @0 u9 b+ T  w公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
6 p( C* |0 S4 N, N! S  stvboxnow.com陳生個主角好似重要啲啲....
6 `( o& C, W, f5 z
  ^4 _6 m& r* q. I( ?! \; E我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
" }: J# y. g6 |7 H" [# _公仔箱論壇Er......Er.....
5 u" s7 W5 V: }公仔箱論壇可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
2 k8 [+ v0 e: @6 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

tvb now,tvbnow,bttvb# |) V+ |, o. X' _" u9 X4 h$ Q0 A
陳生個主角好似重要啲啲....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 F2 R( w- m- d$ v- W3 ^

: j& e8 y5 s9 Q+ x1 {我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
, i+ c. Q& L) t, p- ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Er......Er.....  i1 D& t) h0 v2 p
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
, Z6 i. b* k' B( ~) u/ w  u2 rtvboxnow.com2935583 ...tvb now,tvbnow,bttvb" t1 ^3 r: t, O+ ~  Z
leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
公仔箱論壇) Y- k% ]1 p6 I9 x/ i% c

4 g" {7 k* Y  y1 r$ ?2 x+ h4 Ttvb now,tvbnow,bttvb各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
: v2 I+ L" _  btvboxnow.com講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫
( L. S- Q& ]3 ^# B* {一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。
1 U! @7 P3 U2 B! O公仔箱論壇嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....tvb now,tvbnow,bttvb  J- n8 `6 G! h. A& |+ G; Q  _
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
# [  Y  P3 |. F" o吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....tvb now,tvbnow,bttvb0 j1 ?- o! M8 e7 {- |8 t( ~
黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
  W( V4 t+ T7 E$ S9 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb- J: e. O5 E; g: t
不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 a4 K2 @) @) ?; Q9 J
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...tvb now,tvbnow,bttvb+ q, `/ ~- n6 e+ C
timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
7 u1 L- b- U% u3 otvb now,tvbnow,bttvb999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
; e' w( L+ O# D7 j6 x& t/ z3 U6 G
# @& h" ]& }% X1 s' OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
! L: J1 d* C' o: h講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...
) m, i& L, J! V; j% b5 v大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
* ?8 f3 t) |( e0 Itvboxnow.com我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! A1 V- n6 ?. Q
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
1 d4 X* F& [  @. t8 C( G* O" [我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........tvboxnow.com) h0 k; W6 p4 x* `+ ^
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。tvboxnow.com2 U6 f; Q6 I- `+ I
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
8 A: `0 m9 ^4 L1 J4 W% }# Ctvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇$ j! E; i1 t4 Q2 f( K+ L& ^  L7 t3 B' j
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
  j8 m' {9 D+ L  z
& `. l* N6 p; O8 X: F- Q) ?
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
, z0 b2 k' y1 x# e) ztvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
" T4 f/ {* o/ x1 z6 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。/ k- ^2 p. ]4 _% L" p
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶1 s5 O: V# ]% _  \
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
1 t3 I8 Q; G" d. @+ h0 l
其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.