返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死... 公仔箱論壇7 |8 f0 @5 F+ D; a  R" N
大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
! g" z: ]: O+ {5 p 哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! D% `: w2 U; H5 e3 L& Y$ ^
1 _* x% a  Q6 e/ V* f: |5 v, Z7 b
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?
3 h  [! r; o) I$ v, ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 f& r: O5 ^8 z; F/ e/ ?, Y公仔箱論壇唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......
2 o6 U- [" t, htvboxnow.com ' s% d/ p! K+ c# z) h9 \
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集: x% O9 G1 d( l+ v5 F) ]- v' m% T8 ~
kkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
7 V6 }  c/ [; R/ H
係呀,好耐冇見「潘翁」啦。tvb now,tvbnow,bttvb4 K6 y8 B: g) L( m! f7 k& j
tvb now,tvbnow,bttvb: h0 [5 [9 h/ J6 [* _) [5 _
《大地恩情之古都驚雷》飾容亨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( B% i5 {+ f) A7 y! J7 x
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...
4 R' Q. L' B- V& J# `* z2 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
tvboxnow.com! }7 k1 A( K, u7 e0 U) [" f

5 a4 |! \9 @  b8 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧tvb now,tvbnow,bttvb6 ?/ j+ g1 D4 q! O4 V( T3 `
清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
tvboxnow.com" y, e  a6 N- ]* i7 t& N
慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。tvb now,tvbnow,bttvb8 W" ?+ `: L) E) M
1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯tvboxnow.com( Q9 G5 C' Q( H) Z, b- f7 V& _
演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯
$ U; ~+ N7 `; w. Ctvb now,tvbnow,bttvb演技真係好好+ ^* z, ~3 G3 i. H" B5 f+ s
yimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
+ \6 ~9 j  O5 R- Y

( ?  B/ o/ N7 Q& Vtvb now,tvbnow,bttvb我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-19 03:30 PM 編輯 & }9 @# \% W" q% A( Q- ]1 ~

5 e* c# [2 |" S) {% t* xtvb now,tvbnow,bttvb
熟女嘉欣公仔箱論壇; F4 F6 m6 }" k1 E! V9 k
joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
公仔箱論壇2 \  |, g/ J  \" Z1 k
哈哈......咁快就「熟咗」。2 m$ {. S7 E/ f1 i8 x
不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。5 K% O1 q! T3 k
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?tvb now,tvbnow,bttvb, g7 s. k$ R& T
- ?! w: F/ Y, M. V0 k- q
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-20 03:51 PM 編輯 公仔箱論壇+ ~. s7 Z( b4 G' U4 [9 z

C7 \0 L# _$ E7 x& [
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?3 P) I: M+ q6 H
tvboxnow.com( ]1 b$ ?3 M/ R9 J4 S1 P. [8 F
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...  `3 f6 t0 r8 |2 ~( N
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
: o. x+ S! U; t8 k公仔箱論壇唔! 好詳細嘅人格分析啊。6 Z+ G7 V: S! |+ v

* E  z3 i# v' `4 A% @7 H其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。公仔箱論壇9 u& G! g. H+ I! j
其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?tvb now,tvbnow,bttvb  N6 Q' G- e) a( G/ J  n5 @
/ A* I: P2 |8 H# J! P' e
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...' W& d4 x: V8 ]/ s( G8 e; W
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
& ]1 E: z3 [; j% x1 m) g# c( r公仔箱論壇咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
4 O% B% d5 g% |/ o6 l# ztvboxnow.com的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
0 j  m+ p( Q/ f- ?* _  s3 M' u) k- B, |
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!