返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ P  |! f6 Y! W5 M3 q- F6 B. N
公仔箱論壇6 |+ [' k7 I$ z
4 y6 A! J8 U7 O5 C2 g. W
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱公仔箱論壇# u& t5 v- J2 G0 k% C

$ V# d2 ^2 ^2 M( I公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ]4 C, D2 y( l' g. {. B
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品  F  ~& L1 k/ \! ~9 S& p
mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
( Y" {7 \! h  ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!6 [3 L- v6 {  P. w( Y% w; \
大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
* n4 [4 r# j1 a5 J/ T' B' g
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
9 |3 Z, ~% x+ w: u不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。: A( i  z; z, a+ o

, |1 c  G8 p+ _; f. t0 d! |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 R4 y* X3 e' x- }3 i
  R  x  k# y: `' P( o$ q. d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇
! J; J! b  d9 x, d# o, v# stvb now,tvbnow,bttvb將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇
) i# P3 b2 y" \% C7 V  w0 ^tvb now,tvbnow,bttvb將來無聊可能會看tvb now,tvbnow,bttvb' T+ {% N1 ?$ J$ J  G8 a9 x3 l
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
3 T/ F3 b9 N/ t( v' V6 wtvboxnow.com
# M4 M/ ], K* l# f6 ?) p6 d0 Q; ptvboxnow.com有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
4 p. y2 H* n' v
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。tvboxnow.com# T+ d- O) f2 D/ _1 M' [: n
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
* x$ n2 {* I% _  M: y* Q( @公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb* c3 C9 B5 X0 L
3 t; q0 X# j4 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇  E, K, z5 t2 m  H, J
) y6 g$ Q, @" Q2 {tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
! g' p& T( F1 ltvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb, R( c7 T# d6 d
睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-10 11:30 AM 編輯 tvboxnow.com! c# [9 l4 y% w* k5 F
tvboxnow.com+ e! C, U& a) ~! ^, S( V& L* S
tvboxnow.com8 r0 }# m0 M4 `5 j" ~+ G2 T% r! m
; ?% e! E9 ^! l
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
0 }& y* m% B& z9 {tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
公仔箱論壇( o: s6 D3 z; u  K
tvboxnow.com0 y/ ?4 W# I2 m$ |# g1 V; U! j3 }1 ?7 G1 J
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件