返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
tvboxnow.com) A0 w4 A1 t% i
4 \4 K0 O) X% y. x" utvboxnow.com丁一元机會大啩啲。tvboxnow.com) \" Q6 w5 [+ m
leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
- j2 ?/ P+ w% h3 B4 q% [8 D" R
2 h- V! ?, L& q1 k
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
0 f8 m% p: k$ W  L0 x

# P8 Y4 }0 b7 D乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生tvboxnow.com( e5 }9 @. W4 s0 }5 i& `8 J
大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
1 @& R( G) p! |  y& |5 o, v公仔箱論壇陳生個主角好似重要啲啲....公仔箱論壇! V1 Q3 K: N' M+ n: O/ _0 H# `% V

- L0 Z/ W5 v" P! z. d! d, n: ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% \4 _/ |5 J7 G9 K# x& E. K! ]+ \! Q! d
Er......Er.....tvboxnow.com$ p, a" D+ w( i  O* {1 P
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
& T" F5 G8 ^9 I9 n# l2 utvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

6 K. T# b7 _/ n" N6 R! \
陳生個主角好似重要啲啲....tvb now,tvbnow,bttvb+ g3 k% V; R: k0 p3 _* B2 {2 N

) b- K2 K% G8 p) H我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
5 N2 F5 k& Y+ q9 O7 j8 `tvboxnow.comEr......Er.....tvb now,tvbnow,bttvb# h( c: ^% H1 y" Q% [
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?# N. G' ?# {8 O
2935583 ...
, c, e- }+ |3 }; D7 Z/ R: r7 Eleekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
: _9 l7 V5 g" _' t" d+ {tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb$ ]8 {: J' ]$ O2 G/ `% F, a
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
; q- O7 L# E  O( ~/ P公仔箱論壇講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫
7 T, F% ?( t3 B6 J7 u) {一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。
5 M: H) i$ Z9 V9 s. I4 ~& j4 G( S2 Dtvb now,tvbnow,bttvb嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....  S$ A* H& J6 Q) P, j
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
0 Z: J+ t% Q4 x  Ftvboxnow.com吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....
" X6 U1 S3 s4 _* ^; [* {' I4 t黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
! d4 K9 `! H) m1 N" {& O1 X4 `公仔箱論壇
6 R3 ?9 N! r( S: Y7 n7 B+ n% v不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
# U1 S' P- r) l吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...公仔箱論壇& h& ^* B7 e  M# X2 H
timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
. Q% h* `+ b  k: Z) d) L& \& e- P999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
4 z" D2 [* B9 A/ K$ ~6 s5 S  g$ HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, Q1 B5 K! j" i8 c公仔箱論壇各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
+ D4 \% R1 l/ n7 {6 Atvboxnow.com講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...tvboxnow.com& N1 J! F4 f& U+ q2 q8 M5 p6 X
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
1 W: F9 S6 i1 D& x) F9 Y- a我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
, L' y* u' J- h# y公仔箱論壇唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
) |9 z. {6 ^, ^0 U: F
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........tvb now,tvbnow,bttvb( i* @& k; L' O: ^* {8 G. q
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。公仔箱論壇/ X' o/ v6 N" {, h5 f: z8 ^) w3 H
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
tvboxnow.com" t/ B# m* ~  m% m4 B. `1 F

* Y& n3 }: ?) p- Mtvb now,tvbnow,bttvb咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
2 t3 e6 _0 e/ Htvboxnow.com
3 O& @. W( @) Q4 M4 T3 `5 E咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
. R$ }# X# |9 z) itvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
" l5 e+ r- ^5 x+ c" t& ~/ B1 p
細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。
$ S4 w$ ~0 p  F: U公仔箱論壇我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
( C: A3 F; ~9 ~7 m0 n" k1 Stvboxnow.comhajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
  S/ H. w0 k" h6 D
其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.