返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死... 8 {% D! A- D  i3 y- f
大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
2 V6 Q! {; }; i# z; u: p( `tvboxnow.com 哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。
5 z( g' a( {; D4 X- |tvb now,tvbnow,bttvb 公仔箱論壇2 \+ ~! F& x9 p# T! [6 S3 E/ M
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?1 W$ e# n- A' {) t6 A! N0 Q6 E
7 ?7 u8 }2 ?) I# C  ]% U
唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......公仔箱論壇* g  }7 U0 a9 d6 G- U0 G

9 j2 f$ P, s1 ~! Y2 y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 j. G" [0 Q/ o, |+ U6 q8 ?
kkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
; V( S; M- @$ \* R5 f3 ^
係呀,好耐冇見「潘翁」啦。! E2 x: e7 K  B) ]' ^8 N
# d5 u9 u5 Q0 i' U, i* O. K7 C! r
《大地恩情之古都驚雷》飾容亨tvb now,tvbnow,bttvb+ [1 Q9 |' V. X
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...tvboxnow.com: i6 Z4 Z+ q- v
rosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
' M9 N$ K) g) l公仔箱論壇4 e% @* k& _5 C/ C3 v6 V
同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧tvb now,tvbnow,bttvb6 T( d+ @- F; Z: N
清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
& Q6 F4 ?7 t) q' w
慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。tvboxnow.com8 D0 E, _3 b( Z9 y( W5 {& `; i
1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯, P3 P9 P0 D+ ^
演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯
+ R9 F- I. l) I* Q( }& g1 Z4 L' mtvboxnow.com演技真係好好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) I$ O+ U* m1 B. l( `* }: k5 W
yimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ~1 b  O$ Y6 L! f
tvboxnow.com* A( S* P* o; J1 G3 v
我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-19 03:30 PM 編輯 0 \2 M6 g! |- p; y& k

9 X  w9 @& Z; p  @' W0 D$ Xtvboxnow.com
熟女嘉欣TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% N; e; B6 K- D* [
joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
1 y1 ?$ e( G& i
哈哈......咁快就「熟咗」。
5 x- h: P% W6 `tvb now,tvbnow,bttvb不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。公仔箱論壇0 `2 b) ?- K) s2 r2 A% O
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
) j9 M4 d- h2 o8 Q  x公仔箱論壇
3 U! E5 A" z, j1 k2 ltvb now,tvbnow,bttvb順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-20 03:51 PM 編輯 * v% C0 }0 l9 A4 c! _
tvb now,tvbnow,bttvb) U1 F' R8 ]( F
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?9 }+ |, F5 c8 N+ H3 n

7 [2 {$ O: N9 y  Etvboxnow.com順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
2 \3 A! M2 r6 j2 I3 f9 s% N大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
! D5 c' g4 L: Z* q) M  Gtvb now,tvbnow,bttvb唔! 好詳細嘅人格分析啊。tvboxnow.com4 M' [6 L- h& U% `8 K$ R

& }6 ]# Q& U* T/ x其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. l6 d( E& F/ l+ r$ G9 ~
其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, `! V4 o2 \" @+ T+ e" h8 P1 j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# v! q+ k; e# e# F9 o
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...) M2 q  U$ U" D5 ~; K  U
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
1 p( L$ N# c! b, v, E4 _0 F咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
$ r4 Y* J: e1 f# h# a的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。tvb now,tvbnow,bttvb$ s$ D$ Q" o- [6 j! d* K9 v4 u& r

- s7 k: [  M8 c0 `, P
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!