返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半3 g; ~& A9 c& f; m* t/ }
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
( L1 Q5 k% v" T/ c+ n. YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
) m8 ]' ?; g  t" ^1 {tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
6 M6 J" D; O" W) C& y, a: X好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
1 O: V& g9 N# i$ ?. R" ltvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
0 r# ~0 I( r/ A- J7 @3 ftvb now,tvbnow,bttvb蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......& l  Y5 [7 @8 R/ L. M
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
- Z! j# U8 A1 c1 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
5 @6 C* h; ]5 d! T$ mtvboxnow.com
  _+ k2 [1 @2 L5 {$ G/ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢tvboxnow.com. B4 ?9 J; b, X) q5 X1 Q
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
公仔箱論壇2 v0 N! B0 {- r' K
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
& q1 T7 ?( L% \8 N& ]# Htvboxnow.com% T4 L9 T' a$ w
自食其果: M1 ]6 G6 {# F) Z
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
6 V: W+ }6 Q# p9 Atvboxnow.com係呀,自食其果,好有教育意義架.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ~* r! w4 N$ J8 o+ n9 w
tvb now,tvbnow,bttvb: d4 n7 A4 k0 h( r) ^& i& v
' l1 r5 f% {2 `( M; S& f( b( r$ S
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....tvboxnow.com# l0 V& k* E2 J% v3 R
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
/ h; B7 M8 O  }% T9 T
養不教,父之過。慈母多敗兒
tvboxnow.com. @- l8 [4 m, @. d# g% l
養不教,父之過。慈母多敗兒 : |4 y3 O' v, |  P) C) S
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 D  M# \  L$ n; k4 _
tvboxnow.com9 [$ w& Z2 ^- Q& H5 O% R: {" {
好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
/ B$ U9 t, u  a) r( Z* W  W2 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
3 v0 O$ p+ o1 G. ]2 `公仔箱論壇
, p+ @" u- d5 `9 W# w) O( J1 @
6 a6 \5 \9 A! q- X: W. H3 V) Dtvboxnow.com杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?+ c, j+ m8 T5 |- U
可以tvboxnow.com" v5 B5 [% |) A- K. C/ f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" d  n0 m1 [8 ]# l4 q- x
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
6 l" m% w+ r$ _公仔箱論壇唔會! U, x& E6 J: Z) F9 `0 r
tvboxnow.com6 w# G3 @, \  H( w: X4 H
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會
; q. d9 P% h" u/ w. {7 [tvboxnow.com結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?tvb now,tvbnow,bttvb% B5 V1 Z* b1 k9 i3 _" r+ U4 ?
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
9 }. N, N5 w$ R' {2 a9 P8 |* e& w8 P8 S+ Y9 R, w4 R$ b8 r2 u
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ~! Z' i6 A8 ?, c8 ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i公仔箱論壇' C, x/ r4 K; u- s3 U
: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `0 J) n/ F; C3 N
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _tvb now,tvbnow,bttvb: [3 |' X% ~1 b% f
成為情侶
: ^) U$ f" l, R3 `8 R
. r! o! n2 X+ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
, S0 a3 I4 _, Q8 v8 Y3 R) g8 C
tvboxnow.com% s. M4 e) U( k: A
9 ?; K7 @1 v. I) v
2960282TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 T; D4 V; H4 x% Q% {7 T8 g$ F
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
6 T# w7 A! P" b2 G/ @' `) R1 K公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
9 p  G3 P1 D: B+ h公仔箱論壇
$ d' t; q9 s% d: _+ m. u* i/ |2 N. Xtvboxnow.com咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
. U5 B2 t0 |2 n9 m. m1 \1 H% {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; I0 O$ P0 s( R' ^! [1 M& |  p
想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?