返回列表 回復 發帖
32歲新人
( v& m8 ^+ |8 ]* @0 n! a% _$ T2 n3 ^" stvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-15 12:20 PM
$ {' P0 ]( x' g: r
+ [5 E# U- k; E" {tvb now,tvbnow,bttvb32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
《使徒行者》歡喜哥講嘢-
' _3 {  K6 l5 {; ]( |% ttvb now,tvbnow,bttvb, p6 a2 P) Q6 }1 K+ C  [
代代都有KK公仔箱論壇' ^; m$ h' r% g
70年代都未有《430穿梭機》嘅年代,KK已經演出無記第一代青春劇《無花果》,之後每個年代都有佢嘅演出,數都數唔晒,重拍《天龍八部》演慕容復更係其「中年」時期代表作,過多兩年都60大壽咯,花甲之齡依然演戲之心不老,近作《潛行狙擊》莫一烈、《舌劍上的公堂》荒唐鏡、《寒山潛龍》趙四皇爺、《載得有情人》沈博文,齣齣唔理戲多戲少卻洽如其份,絕不刻意搶戲,永遠都默默地拱托一衆主角配角,但又往往掩蓋不了出色的演譯。KK在觀衆腦海留下好多好角色,可惜有啲好快就煙消雲散,不過唔關佢演技事,咁耐以嚟同獎項無緣只可嘆句時也命也,幸好樂天而知命嘅KK好似一向唔在乎,我哋只可向佢講聲「敬佩」。

9 \6 G9 a) x7 L4 Mleekwoklam 發表於 2014-9-11 03:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 _: P; M* K2 k- d% l, E4 p
公仔箱論壇8 M( n3 T+ r$ l. P% |
同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有異議,無論角色如何也落力演出,其樂天知命的性格亦令人敬佩,觀全文寫出對張國強kk的評語幾乎也是我想打出來的字,寫得真好。
7 a9 O( ?$ z9 j4 @% _( O: p& n公仔箱論壇
# s& ~% C3 V/ E, I1 D1 u
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
! q5 u; ?, w) v* @8 b: P. ~2939643
9 L$ ?! c7 |. P$ X公仔箱論壇32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
- v6 O; @  z# E% E. }1 mleekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
' U3 e8 T( |# f# }tvb now,tvbnow,bttvb$ b+ M3 O" L$ A, X4 I7 Z" [5 e
佢真係唔似32歲呀
5 p' Q0 b4 r, L5 C3 ?9 F& X: |2939643! X" n- i8 [0 M6 `8 G$ [+ o! l' c
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
  e" x' G' m: }) ?/ ~tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
" d% E# a- u) w& R, `1 i她的樣子和其他西人一樣容易老...  皮膚和體形好好多.
- A$ [! y% j6 _( L' itvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb9 Z' ?) C6 D: w6 d5 x
同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有 ...
# r4 ^0 `* T, I% ]$ g公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-9-17 04:21 PM
2 c2 O! ?- a/ I4 M多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。tvboxnow.com$ v0 Q$ `6 j) ]3 E% f# M

. B. h7 H8 {; {. A- l' O- b
8 ~( i/ q8 n; o6 z8 t' \% uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  [5 v( j6 o8 j+ lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢真係唔似32歲呀
% y8 i, I9 A6 y( Y$ L- T4 l! @tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:07 AM
( l& s4 M+ t2 ?/ I! C! mtvboxnow.com係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。
; e: f" m9 E, _" P  N! rtvb now,tvbnow,bttvb
人靠外表,跟衣装,明星穿普通衫, 都会看到非常名贵~~
tvboxnow.com0 K: B3 \, a0 I& p, O% ~. O
多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。
  v& R1 _8 p; aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, v, c: x' r. H5 a3 h  v, GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' N% r. P% Q: |% V8 p* G. l( M
leekwoklam 發表於 2014-9-18 03:53 PM
& I# q3 W' f4 X, o9 {
* ^, ]2 f, F- E3 I2 M  ?% rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( b6 U+ z$ j: S, ~$ e
這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩,這次這麼難看的造型也肯做,而且戲中的角色更被愚弄至最後迅速地無厘頭被射殺,也不介意,真的是笨蛋嗎?
" O. `3 }) T5 g' ?/ @: s公仔箱論壇
  [1 F5 G% o, i) ]& {2 `tvboxnow.com0 c0 D- Z/ Z: y2 y- w* S! J& z/ d
這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 P+ w' a. t% l+ n/ E4 c9 }# Z2 c
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
% F$ w1 k$ B9 V4 t1 |tvb now,tvbnow,bttvb為生活, 為$$... 別無選擇
tvboxnow.com: M- O2 j; C+ H; d# H# V/ I! U
tvb now,tvbnow,bttvb- I  {% p6 I7 O) s- [
tvboxnow.com0 `2 a# R! p5 n& U! s  `+ I
這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...公仔箱論壇$ A( r" H4 E6 p* k5 O1 b
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
, T. z0 ~  Q$ T' x) I8 z  v$ G' U
係囉,KK佢份人咁正能量,係一個健康藝人嘅icon,我諗無記如果番拍《430穿梭機》,佢都依然非常樂意「復岀」。  Y6 Y8 T; N# _$ ]
tvboxnow.com  t) {8 T, y5 Y+ e# Q  P3 i; g+ Y. J
為生活, 為$$... 別無選擇
1 _6 q' u8 Q! T/ q' P9 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-19 04:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' F1 V8 ]. F+ T  |6 ^1 {
哈哈,或者KK係為「理想」呢?公仔箱論壇3 i  s" u/ L, D# i3 u5 [% D6 R
但無論如何,KK每次嘅演出我都會用心用眼去欣賞,唔同某啲演員,有時我只係「聽」咗就算.......
thank

評分次數

• timmaxsing

thanks

評分次數

• timmaxsing

# `8 c/ e* c3 z1 J3 Vtvboxnow.com係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。
! O4 V% t. b: Q2 z* R0 x2940637
! j# R! A) U  a$ A8 vtvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
1 o" t1 ?& D! R1 l2 y公仔箱論壇
  W" \7 O; ^: W6 ]" r2 K佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!