返回列表 回復 發帖

回復 #46 jacksonkua 的帖子

鉴于上轮枪手首回合主场与米兰战成0比0,客场两球击败红黑军团晋级八强,温格相信此役枪手能够以同样的模式闯入半决赛,因此首回合与红军互交白卷不算太差的结果。

温格如意算盤打唔恦:onion14:
✔ ✘吊詭..
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-3 03:23 AM 發表
-嘉-兄唔驶做??
咁夜仲睇波??:onion18:
要啦,睇完就訓

你呢?
✔ ✘吊詭..
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-3 03:28 AM 發表
赛前Wenger话可以接受0-0嘅赛果可能就好始嘉兄你咁遘!
但依家唔知佢有乜感受呢??
哈哈,可能係溫格賽前放煙幕

上半場2隊都算快打快

畢竟太熟悉對手:onion14:
✔ ✘吊詭..
比拿勇睇嚟就上:onion14:
✔ ✘吊詭..
比拿勇換巴布:onion14:
✔ ✘吊詭..

回復 #69 jacksonkua 的帖子

我相信如果下半场babel还没进入状态,有可能他是第一位被替换的。
除此之外,我也相信阿记会利用定位球的机会来尝试毁灭红军。

中左一半,咁另一半...
✔ ✘吊詭..
Clichy真係好快:onion14:
✔ ✘吊詭..
阿仙奴空門不入:onion14:
✔ ✘吊詭..
費倫巴治追平車仔1:1:onion14:
✔ ✘吊詭..

射門

阿記10-4利記:onion14:
✔ ✘吊詭..
利記全軍退守:onion14:
✔ ✘吊詭..
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-3 04:10 AM 發表

其实无论係乜赛果,返到车仔主场,赢波机会就好高!

無論結果如何費倫巴治已創造球會歷史:onion14:
✔ ✘吊詭..
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-3 04:11 AM 發表

哈哈!通常主场射波率都会高啲,
但到依家都睇唔到阿仙奴有乜优势。。
嗯,利記大難不失

逃過空門失波,逃過12馬:onion14:
✔ ✘吊詭..
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-3 04:13 AM 發表

必须承认利记由进攻转入防守嘅速度的确好快!
我怕華仔講中,利記死球贏波
✔ ✘吊詭..
原帖由 jacksonkua 於 2008-4-3 04:15 AM 發表

哈哈!佢哋嘅经济效益都增加咗!
土耳其劲旅费内巴切左后卫卡洛斯在接受《马卡报》采访时爆料,费内巴切已经为小罗准备好了9000万欧元的转会费,只等巴萨点头。

難怪有錢針細哨
✔ ✘吊詭..