返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
7 E; [4 Q+ ?% H$ E公仔箱論壇2954357tvboxnow.com8 \- e* }+ Z/ C; `- K/ T' G) y% k9 P
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........tvboxnow.com7 L3 l8 f$ ?" {. h+ K$ @9 F
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
tvboxnow.com; a, S+ r! J# |: L# K7 K% m( }% e

, y" Z; \1 w" ?佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
0 S9 M) P( y. u: n$ LSicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
6 C, B" R4 R6 i" Stvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb+ D+ Q/ z  y  h* V; ^' r, r& x
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
tvb now,tvbnow,bttvb, B& p0 L: i# w/ a2 B' c) {9 {
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?公仔箱論壇; Z+ L* K5 P, q! W7 I3 w% T+ a
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! _$ G. m' Q; Z1 _. J) @  B8 |4 q

4 m4 E0 R) Y" p: dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
$ H( {; J' v& k$ ~' Ctvboxnow.com2954355
( i5 R2 R1 ?8 e1 F咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
% A6 b0 R2 `- f' I: |/ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 g! ]( O8 K6 H9 q7 W
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
' Q7 u- A$ N, L+ ]6 k3 M
  ^' w2 h1 F4 {" Stvb now,tvbnow,bttvb佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ?$ @) |$ b8 O1 w
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 h; l3 w& o# T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% p, h: C' u, A, h+ Y3 F

- m* d5 x. c& g咁正!
/ M) b/ `$ V8 W0 \: G6 x公仔箱論壇就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
& {9 ?2 n  X3 v係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
8 q9 j, B) i6 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 s* @% P' _# F4 }0 V) g- B4 u
上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
6 y# O) r: g4 y/ m! T5 x1 V/ i
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
3 ]4 \% Y  o+ i& {/ d5 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
  J8 m: @( A3 M1 r' J4 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; k4 Q! w; h: s2 c! Qtvb now,tvbnow,bttvb我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
$ F7 J9 n  O" e6 Z3 J

) `9 g1 [* y1 M4 ktvb now,tvbnow,bttvb29550882 ?5 E) x0 u8 p$ Y- e' E* C
咁正!
7 J. y# ^- S4 c公仔箱論壇就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....' \- n' B) g: g6 y4 b. O
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
$ a' S/ z8 ?/ f+ x! w2 }8 P

3 S: f8 C; L( J! j5 L/ J% Y4 ?4 c有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
1 p; q6 m$ X/ G3 Z8 F: J0 m% H
5 Q6 k" l9 `( `+ \; T  _7 d- \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!!
  K$ d+ V2 t! Z! ~4 o! u7 rtvboxnow.com同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

7 ?2 h2 ]; Y8 E$ _3 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) Q" R# a4 h1 y. \2 P8 Y. e( m: O
+ y2 x3 ]: ~. `) Y, M; s! L9 v9 Z3 E. `公仔箱論壇
9 O0 b. o, A) Y- I9 S' [: v有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業) N( Z% ~( X/ v. D2 v
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
! ~; y' u0 ^" I% y& P. G- ~7 l公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* X( t+ F! B" U2 r
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?  e+ V7 s3 h1 n/ T  I" k  C) H

: J2 |0 Y2 r$ p* m- F3 jtvb now,tvbnow,bttvb西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

$ ]' A) ~2 f/ ]! J& c+ Y) b/ _tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb3 w9 m( m/ \, q- n3 K
" j& `% @( |& @0 L8 u; T
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?+ I0 a# c" Y. S4 |' H& y
公仔箱論壇9 d; A% G% H. W) r4 w9 V
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...
7 ^8 E! W5 E" c  |. r7 Ptvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
# d0 H* G, S& k/ z* V
5 e( T0 r+ C( E1 C7 A' R7 X* |& Xtvboxnow.com其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。