返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 W0 x, n2 K2 B0 m1 Z* V7 g! R" d7 \# W6 P
$ B( k& [$ S6 H  _4 h/ I7 Q公仔箱論壇朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........tvboxnow.com; }5 r4 q5 ~9 }" t5 a! r6 k
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
& ^/ M3 H6 O5 v; D" r1 {% C  F- H公仔箱論壇3 V  c, e- _1 K) k
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水7 I9 N( l8 R1 s
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
0 P# _+ T+ I% \4 a2 j  z  k
5 k5 v+ }' T9 ~9 e* {( ]( ?' }
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
4 p% p0 O# B9 k/ J唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
# V; b; m) d0 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
& k5 C3 d" H5 d
5 _5 w% B  j, ~# CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
( K9 \9 r) C4 G; `$ }0 @, x- c  jtvb now,tvbnow,bttvb2954355
7 L& U% Q8 t/ z) ^; K# j! g; S) b咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。9 C! ]! T& k+ y& A+ ]) Z$ P  p
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
" }, q% ^$ \  `8 F4 Q# a係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
tvboxnow.com! C- X% X1 D1 e  p) K% |/ J3 T
& E" L2 n# `6 u: P2 P, u; Z
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架- b1 Y8 j6 F0 q$ X6 Z7 T- b' s# ^
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
$ g8 Z- _# U* I' NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ ~& t4 _8 Q4 V" V" Q; w
. R; O* r# E) q  E& e咁正! 0 f8 b0 B. x! D0 v6 r
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇0 @0 i% ?  w  S
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
% G) Y+ b, V- d; A: stvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
, \; n3 \+ \5 C1 D
上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
: B# G5 `, _) R1 b+ ~: ^# \# {tvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先! n$ M0 q) w4 h# T  Y% v/ z# c
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
tvboxnow.com* P, I& ^4 @& r6 N4 L) F) x
tvb now,tvbnow,bttvb/ t; A! F, b$ b9 y* S. p5 l% S/ p* c
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
tvb now,tvbnow,bttvb9 ^! J$ m. N( P! u0 j( X

0 G" }7 L  \. o/ A9 s! ~2955088tvb now,tvbnow,bttvb* L9 w1 U' f1 W( q7 a0 Y7 ^0 ]
咁正! - A. A  I" O$ B
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
. i  B: [# k# t公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
. k7 a1 j( k% _: y. |* }! b! m
! i2 d" Q3 j" {& d) L8 L* W6 R8 V有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ W/ J# j$ r6 y' G
  e5 R, W  C! J: L' @' W2 C* L. x6 x: s
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! / E6 g0 v2 h/ e; B& K% o2 a% X
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

, @- n) j6 n- Y: Z) e0 y+ u- _5 ~0 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 b" W) y( ?7 S
公仔箱論壇+ ~, z) e3 d, x( G/ ]) T
( \  G' G) @( K1 H+ Q& }
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
  {( m0 T  ?! E: P( ?公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ w$ t6 E  Z8 \' O2 E* d; @
tvb now,tvbnow,bttvb5 B+ j) ~' y- H, E: z- `( m1 x
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
: ~; ^7 z: \0 P- w+ j0 h0 h
2 D+ F4 }( y: _, F* W; hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

3 X( E0 I4 v) l7 e! \( n
+ J2 E! W  S; z4 p0 x9 ~tvboxnow.comtvboxnow.com1 J/ C/ T" n6 Q3 k8 L
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
- y, U- K. @, d
  Q9 d- K$ `! C6 A另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ G6 b/ k2 `2 D4 |/ E* c1 ]
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
3 i5 {. ^  @  V
% j9 X9 b* ~+ J+ B- X其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。