返回列表 回復 發帖
1 H5 b; _9 P9 S6 q' W& U: `tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb4 B" K; U. W% v
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!tvboxnow.com+ h+ M$ B1 E4 g6 V& `" ]# E8 B' x
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ^: k2 q: v( _6 ~+ }- t  u

* u) C3 C# ?1 S" A8 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?tvb now,tvbnow,bttvb/ }' X# Z  o8 O# h
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
% P* ?6 ^  X- Xtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇" H2 t# `+ ~; e, j) y7 c* k
# W- _" N8 _' l6 _tvb now,tvbnow,bttvb
$ L4 V+ P8 y% |: Z( {lamlam賣廣告
$ [( U1 L; X* R% `大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 {- ]) g7 s3 @, B8 C2 N

5 Y  n+ M9 t9 v* x' I$ [哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) k4 j/ U' M' d- z8 v
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
; `* Y7 F/ L$ F4 z: I0 N+ P* t# c- Ztvboxnow.com公仔箱論壇( x: ^4 b$ [% i3 H
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
# K$ X  t. [# G# ~% L公仔箱論壇
3 O, \* l  {- Z# I* r; _3 ~7 D公仔箱論壇2979866
) S" p9 |: W! w% t+ ?8 J0 Wtvboxnow.com2979865tvb now,tvbnow,bttvb, C8 O3 U2 z0 U# @- f: x
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# \7 n3 P2 [! R6 o6 Y) y# K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 l0 ~& g6 ~( L
297986229798632979864: {& V! ]; g8 m0 @
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...: q0 R* O" ~( o- q$ K6 W
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
, A% A6 b/ v6 }  o$ t9 c* ^
8 n, S& i% A3 Z! w$ |5 z% V: wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
tvb now,tvbnow,bttvb; F' `+ d9 V+ I/ S4 z
2979882tvb now,tvbnow,bttvb3 X8 g0 P& t2 q
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。tvb now,tvbnow,bttvb: x% O8 c( K) z
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
2 F+ f4 E# B( e9 r. {1 k  K4 Qtvboxnow.comtvboxnow.com' A, t% C) o0 w; Q+ S* [- X. o
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
( e9 V/ ^) H& \$ h% W9 X4 ]tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
4 ]$ ?( ~- g% @% h2 g3 m( O
# {) B( y4 h5 G  O2 d我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
9 |3 Q" r4 G$ C( iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
* J4 M& z! V* N# L公仔箱論壇我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
' m) T+ o) x& E# O
...
9 n5 n4 U1 _# J/ H$ E4 P) ~* N2 ?. vtvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
tvboxnow.com/ C7 N: R5 O( U' T8 m: l' z/ L
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; b. e% d4 w0 Q3 Y# S
) }! O9 o  J  W5 |9 Y0 z, y
tvb now,tvbnow,bttvb! k5 g& }+ N! {
tvb now,tvbnow,bttvb9 [) l, k1 T4 L  B. D
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
1 Q" r+ T5 V4 O1 Y1 Etvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
公仔箱論壇7 p- X$ p+ A0 S% D- y# c

) h0 ~0 j$ ?" l0 U* X) T. jtvboxnow.com呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。
( T. U, u8 S3 X+ p  x, ~3 [% C' l
4 j3 O' q3 Y/ r; N3 [0 R/ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 C+ f& D/ t8 V3 R8 y5 T
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
$ @$ I3 J$ }( X& N6 o7 `公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, F2 e0 b  q7 N2 ~# @* E

! F3 O: a6 }! t: h係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
, S) e$ n& Y; w, ^7 M) s公仔箱論壇公仔箱論壇' j* r+ D9 U8 `$ K3 ?5 E* ]
. u5 Q9 |& H! N. g7 v, h
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
6 M0 y1 V. _! I

$ ]& U' l$ ^, z, |0 I7 r0 Qtvb now,tvbnow,bttvb我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!9 z( }8 X& Z0 z0 Q$ M6 q
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
6 i/ d7 e! w: `公仔箱論壇( e; D3 _6 Q  p
係呀?
$ i  ^' Z) c3 X; n/ ~! J& t. y" LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
5 w, ?  W7 G& U& o) ~  s. L; I% ctvb now,tvbnow,bttvbtvboxnow.com1 J& z( R9 V' M( r
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
: |  C0 y; n5 A4 Etvb now,tvbnow,bttvb如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐公仔箱論壇6 G5 R/ A5 f. D( ^5 L$ |. N5 Q" y
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
公仔箱論壇4 a( [5 M$ f' y9 m( m
! z  x' G% t( }* I0 c7 Z2 N& G# l
咁得意我都想試下呀
6 V9 J+ ^# Y) ^6 r0 |公仔箱論壇6 i4 l- W' ^7 m0 e: I
係呀?
, Z$ M5 E3 L8 t2 y! _9 a6 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
& o' g& c3 c4 D! ?1 F公仔箱論壇8 h/ U/ V* A7 F" H+ Y
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...公仔箱論壇) u! B$ j0 F3 T# p
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
5 }1 t! C" _& |1 ^7 J4 Utvb now,tvbnow,bttvb
- @1 D* P/ ]2 ?+ v7 }+ T公仔箱論壇祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
7 [+ V' |* o- S7 l
6 B, s3 s7 n' h* v$ u9 B
咁得意我都想試下呀
4 h  C0 S0 p" |" e大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
8 |! l" w& B4 `) M5 V+ d公仔箱論壇自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。
( c3 b  b7 u, @6 p公仔箱論壇玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。
( @- X! I; P" @) a

# e9 M& f/ H" t. I公仔箱論壇
1 `' |7 e4 b, G  Z) Q. l
自己玩拔罐好危險架喎。tvb now,tvbnow,bttvb2 G5 R: e- a5 h) O. g: r2 p* K, W
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
0 ~% _8 c6 n8 Ctvb now,tvbnow,bttvb舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
8 G, O, ^" ~* B舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; H  n" ?( z0 L, g* @
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
8 t! k6 w: }- T; Z5 [公仔箱論壇
& o2 u9 j6 ?" _, W2 Gtvboxnow.com係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
tvb now,tvbnow,bttvb; b" D" X3 y5 ^/ l- l+ f( C3 Z
$ K7 ^. P( c. K% E6 l1 `
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
' a6 @2 W) J2 y0 N2980492TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; d! Q8 i7 {# i. C8 C7 ^$ V

6 \( j4 T+ C! X" `& ]0 B6 i公仔箱論壇喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
/ t- n7 a( J& B( Y7 q5 X) R/ {8 Ftvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  A9 k9 R3 I: C/ o
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。0 F, K" O% ~1 Z- F1 j! Y
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細