返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ E# n1 Z; ]# j' e
tvboxnow.com$ E/ }- O6 l% n  u$ {- M
高音嗰幾集已成經典,以後嘅集數係跌番少少。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# Z2 ~+ W& q' b2 i: [* O' T/ \$ f
leekwoklam 發表於 2014-11-11 12:46 PM
" R  W7 _3 _. }. r) m8 D: p公仔箱論壇
  j1 B; d( O# v% ]4 y* [. W公仔箱論壇牧師突變好打得.. 笑到傻咗
信教會充滿平安同「可樂」...........
  Q- J- q9 Q: M) F! q+ {8 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇/ E# x5 |8 C, C  b' U1 W
. s& l7 `& X* l; v( }# `tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb  ^1 y8 w6 J! r' w# O3 F% A
: @, A, O" ]% y. W& W& q; t4 L3 I2 s- STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-12 04:14 PM
- J6 d, h  R) v0 J% Ntvboxnow.com
0 x2 ]$ o% ?% ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lamlam賣廣告
tvb now,tvbnow,bttvb: W) B7 H$ U/ e$ l/ g; W, ^
公仔箱論壇2 o2 C$ [& @7 \; k+ W4 o
編同導,我睇佢係向呢個方向,以今次而言佢主宰得好緊要,- w. T1 k! r. @% x
只不過今次睇怕用料太盡,再下一套再諗新橋己有困難,
" j% P* d  ^+ Z- X- P公仔箱論壇一個人短時間做咁多嘢係好難,仲要樣樣精會更難,- Q0 G+ w* r3 J9 x  o
諗橋者隨時因為太緊張仲易腦閉塞,一諗唔到嘢乜都停晒,
$ L6 ]. W) D1 k8 V6 \! ntvb now,tvbnow,bttvb ...tvb now,tvbnow,bttvb: I8 d5 p& M) U
金田Sam 發表於 2014-11-13 01:17 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 L1 c: r1 n. g: `2 {3 _* i

7 A& c% i* F! m" \% b( F咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
5 U4 u/ H9 l7 E) Y# r2 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 o9 q! Y% k# n: etvb now,tvbnow,bttvb2979866
" i5 o) Z8 y( L, F  x4 B4 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2979865TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 F' d6 j0 Z( W) ~. d( ]1 Z
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
) a1 ^, W) G% Y( ftvb now,tvbnow,bttvb
5 M1 x' `! Y$ ?5 Y3 _* R3 K297986229798632979864
6 f7 y( S* O* y3 {7 V/ R. k公仔箱論壇我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...tvboxnow.com0 A8 m: a. a1 W# A6 G' R  U
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
tvboxnow.com, t% _4 A6 N5 ]# |
tvboxnow.com6 Q& `0 ]) N9 q
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
; _0 B* G+ a  @) s, ^公仔箱論壇2979882- K: I6 T8 Y0 i0 x7 j6 `
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
  |" D  O2 [- _1 b3 P" }細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ?. X' o" J5 i7 E& o0 \0 D

, y' m( K2 ]+ S- W6 B我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...公仔箱論壇2 ^# H8 _8 n4 R& u9 V+ q
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
5 W5 b- p# u( A) j. Q0 {' Z
公仔箱論壇; ~; t) B% P& N! D/ h
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
8 k! Q3 p  Y- t6 q: d& o
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
1 X* }3 x3 F; A2 V! P3 E& t" rtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
tvboxnow.com" w* ?* x9 _; w- c+ y+ y
tvboxnow.com; x6 B7 E  I' t: h5 o/ R
咁得意我都想試下呀
+ U! S5 g% a5 r- K, [公仔箱論壇( n* s$ R" U$ J9 q
係呀?公仔箱論壇! q& {; t3 M" X
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
1 l3 G' F6 i! r公仔箱論壇# J7 |- _4 |" b3 ^# N
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
5 j' Z' c! p% s* N3 F0 dleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
- {$ h2 ^1 ], q. t* p7 u

# J: H# i6 j4 w1 w2 Gtvb now,tvbnow,bttvb祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
* s) D7 V3 I! I6 r' M1 N6 w9 Atvboxnow.com自己玩拔罐好危險架喎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 M) N; m0 N4 t5 x" L# W
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
tvboxnow.com/ n& j. {* k5 U+ X! z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! |6 G, a: S1 K' p! [4 }3 a
自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎... 5 l, z3 |/ [: e

3 _* `, o& H( S( PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( _/ p1 `# S& j' q- @tvb now,tvbnow,bttvb我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
7 m# N  ^/ ?& vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。公仔箱論壇% k8 k! \! e7 V
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...3 X' ~4 k  a' t" i% U/ R
mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
" C7 I( ~4 [" e( m* F5 B& v

. L6 r/ f7 z1 f/ q) P0 q' itvboxnow.com你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' V3 W8 _0 y5 \7 Q& V. c7 o
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
8 q7 n: p) D4 K% x佢就寫紙俾你
) W) B! Z+ Z! E7 ^) X公仔箱論壇p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...
" \1 ^  t: E1 l2 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
tvboxnow.com* L7 q, ~! Q, u/ ]

. A% `. t) @4 h1 \公仔箱論壇touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
9 ^6 P2 W, B7 U4 O! ?% j/ dtvb now,tvbnow,bttvb拔心口?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ n6 l: q. g* F( j& I* s
噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛/ ~& _4 s- b  d& k, p. e% @
tvboxnow.com: W$ B& d& P8 K- s4 l/ l2 z
公仔箱論壇" F% j/ D5 ?/ t' n5 _9 V. q

0 X  s' I& V; A/ `5 N5 R9 htvboxnow.com尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。+ }. b9 C$ |7 D% ^/ M
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
8 \( x- v4 Y- {) H& vtvb now,tvbnow,bttvb
2 l1 Q0 @, F: i& I% i4 @4 V1 M心口當然唔會某地方喇... ! t0 P1 T; K/ h+ s4 u" a, P8 V( N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: }  C, @8 ^( X  }5 b. @1 [
bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
% y, o" z- b, M& D公仔箱論壇我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽., O$ D$ q2 ^$ f) H
金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...1 I/ m* K2 W+ U/ {
mnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
tvboxnow.com* {/ v* T1 f( r% u& l( [

" N: j4 t5 l8 y6 Jtvboxnow.com咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??
5 u- D6 u: E& |* Ztvb now,tvbnow,bttvb6 ^; _2 K  b, }( H
2983743  P" ^' L" S- l, g8 {7 g( w
細佬,我揾到你條頸巾啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 R* X& Q- L& e, [
唉,女仔係心水清啲嘅,我初睇呢幕只係以為尤田無啦啦擺幾個bear bear喺條頸度咋。tvb now,tvbnow,bttvb1 H2 h1 r+ c' q- e* V& z
香港有冇得買呢?, x* k) {$ q; V8 T2 \6 @

7 Z9 c2 ^# _7 M4 Z) xtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-19 12:55 PM
4 q+ B9 t: S: U+ x# A公仔箱論壇
& @5 m6 t9 b6 c6 U4 Y! x4 r, tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好可愛嘅bear bear... 我男友都好似bear bear... 又高又大.. 6呎1呀.. 但我得5呎3...
孖人牌新代言人公仔箱論壇0 |% U5 K1 \! `0 F/ d
! ^* w% _8 u& G1 r0 A# d6 Utvboxnow.com馬利亞同郭寶做「裸模」一幕當然好笑,不過睇睇吓我發覺兩人啲pose,幾適合做刀剪利器工具名牌「孖人牌」嘅logo,廠商可會考慮吓揾阿聰同阿Bob做代言,拍番輯新廣咁呢。
' R+ Y' m5 n5 A/ U# i公仔箱論壇8 J6 Y) x7 U6 k' G  K% \
/ N3 k9 ?) ~) H2 H* ltvb now,tvbnow,bttvb2983720 ...公仔箱論壇- m& y4 l% @5 r% l  L
leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:09 PM
' a, P( w2 }0 f

7 ^( {9 U. M, B7 [- L' _咁都比你諗到孖人牌... 佢地呢幕.. 我覺得啲女人好變態.. 男人naked好睇咩?? 洗唔洗咁興奮呀??
靚歌會係本劇嘅最後回憶公仔箱論壇% f; f$ b) d" e/ l
) Z) [8 Z- a4 R+ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今集輪到《難為正邪定分界》同《London Bridge is Falling Down》,本劇已近尾聲,唔知仲有幾多好歌會聽到呢?
, g( u, B) g' C5 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然我唔係首首都識,但真係好欣賞劇組挖空心思以好歌配合劇情,日後 ...
. b: T, Q  |: otvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-22 01:14 PM
3 U9 \" T1 a* `4 c

4 ^! W8 f1 B" f( j' V0 jlamlam, 以tvb啲劇嚟講, 其實我最近只係睇呢套劇... 最主要係因為好笑... 另外兩套, "名門"只係走嚟走去聽.. "飛虎"直程無睇... 以你呢個--"靚歌會係本劇嘅最後回憶" 嘅comment, 啲歌係好聽呀.. 但唔係首首聽過.. 最搞笑唱"男人是否一樣"嗰個女人.. 聽啲叔叔伯伯講原來以前係歌聲嚟架... 咁呢套劇咪有好多歌聲囉?? .. 不過呢套最吸引我都係啲笑位