返回列表 回復 發帖

Sport 投注區 (足球) <<问题+投诉区>>

Sport 投注區 (足球) <<问题+投诉区>>

各位球迷大家好!TVBNOW啱啱推出咗全新嘅<<Sport 投注區>>

希望可以带俾大家更多嘅唔同类型嘅选择投注娱乐等等。

如果大家觉得有乜问题,欢迎留言

任何疑问有关于[主客和(波膽) ],  [入球大細 ], [ 總入球/半全場/首名入球],[ 受注球賽]& [賽果/派彩 ]都欢迎你哋提出!

我会尽量帮大家解答+跟进。。。希望可以帮到世界各地嘅TVBNOW波友!

同时预祝各位赢多啲!:onion14:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
保留(重要宣布)
保留(重要宣布)
原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 07:39 PM 發表
請問什麼是賭大細球   (入球大細)

以及比分沒完全符合等卡輸掉????[主客和(波膽) ]

问题1:請問什麼是賭大細球   (入球大細)

說明:可下注比賽列表 - 以2.5球為分界

举例:
阿仙奴(主)vs 愛華頓 - 1.9(大)1.8(小)

如果你买$100-->(大)

结果/赛果1:阿仙奴 1-0 愛華頓 -->总入球 = 1球
因为[总入球 = 1球]少过2。5球 -->你输嗮!

结果/赛果2:阿仙奴 2-2 愛華頓 -->总入球 = 4球
因为[总入球 = 4球]多过2。5球 -->你赢得=$100x1。9=$190(包括你嘅$100赌本):014:

注意:边队赢波都冇关系,因为你係买"总入球"!

问题2:以及比分沒完全符合等卡輸掉????[主客和(波膽) ]

說明:請選擇認為可能出現的比賽結果,猜中賽果將根據您下的注乘以賠率給您獎勵!如果猜中比分您將獲得額外的獎勵再乘 1.7 倍!

举例:
曼聯(主)vs 韋斯咸 -     1.14(主隊勝)  5.59(和) 15(客隊勝)

如果你买$100 曼聯 1-0 韋斯咸

结果/赛果1:曼聯 1-0 韋斯咸
你将会赢 $100x 1。14 x 1。7 (猜中比分,獎勵再乘 1.7 倍)
你总共赢得=$193。8(包括你嘅$100赌本)

结果/赛果2:曼聯 2-0 韋斯咸
你将会赢 $100x 1。14 =(因为估中变队赢波,但估唔中比分)

你总共赢得=$114(包括你嘅$100赌本)

结果/赛果3:曼聯 1-1 韋斯咸
你 = 输嗮

结果/赛果4:曼聯 0-1 韋斯咸
你 = 输嗮

希望可以帮到你啦!预祝你赢多啲!
原帖由 囉你命3千 於 2008-5-3 01:56 AM 發表
举例:

這意思是不是 :買大的話 入球數多於1.9球就會贏  少於則輸??  (讓球計算在內?)
问题1:請問什麼是賭大細球   (入球大細)

說明:可下注比賽列表 - 以2.5球為分界
举例:

如果总入球超过2.5就算开()而少过就算开()。。。

1.9(大)1.8(小)

係买()赔1.9倍 & 买()赔1.8倍

回復 #7 jacksonkua 的帖子

i didn't realize this post before.....

i also want know 大細球 before...

but i understand all now....

BUT.....no more EPL match for me bet...haha
原帖由 steve86 於 2008-5-13 11:07 PM 發表
i didn't realize this post before.....

i also want know 大細球 before...

but i understand all now....

BUT.....no more EPL match for me bet...haha
哈哈!steve兄,以后就多啲上来足球区啦。。。
有乜问题欢迎提出,希望可以帮到你!:onion14:
英超赛事仲要等多几個月。。。真係好怀念!
我想問下讓球系點一回事,例如"半球/一球".......
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 janleung 於 2008-5-15 06:44 PM 發表
我想問下讓球系點一回事,例如"半球/一球".......
多谢嗮janleung兄提出疑问!

"半球/一球" = 0.75球

比如话:
A队 [让0。75球] 俾 B队

赛果1:如果--->A队1-0B队
你买A队将赢一半赌注,而你买B队就输一半赌注!

赛果2:如果--->A队2-0B队
你买A队将赢得全部赌注,而你买B队就输嗮全部赌注!

赛果3:如果--->A队1-1B队
你买A队将输嗮全部赌注,你买B队将赢得全部赌注!
感谢啦,明白啦
子曰:自行束滫以上,吾未尝无诲焉。
原帖由 囉你命3千 於 2008-5-30 12:15 AM 發表
請問波膽的球賽的比分如果估中 是否將獎金x1.7倍
三兄你好啊!
如果你能够完全正确估中"比数",
你所落嘅"注码"将能够X1。7倍!
我想問下讓球系點一回事,例如"平手/半球”
是怎样赔法?