返回列表 回復 發帖

潮流。。。

因为有你地所以有此楼,多谢大家一路支持。

評分次數

• wwinglin

潮流可以是持续性的或是一阵风!
濫藥, 搞基, 一夜情
原帖由 yng 於 2008/6/13 16:57 發表
初来报道!想知道大家对潮流有D咩也睇法。
究竟大家钟意咩?咩也系潮流?
兴名牌?有机饮食?三角恋?同性相恋?
欢迎大家进来讲下你地的睇法。。。
请多多关照。 ...
有事一時三刻到講5曬咼同性相恋.Lee到吹水區都有得閒你找我到明教吹下
名牌有$$人玩意要睇下麥野名牌东西.衫..手表..定車..有時間找我吹下水做个朋友仔

回復 #3 rome000 的帖子

甘你对基佬有咩也睇法呢?
有没试过一夜情?
家下兴赌波,食波,放波,......
入谷温人
甘你地觉得名牌系唔系身份象征啊?流行指标?

回復 #6 toyo88 的帖子

认同你的讲法!因为家阵的人钟意刺激。
原帖由 cck_my 於 2008-6-14 01:09 AM 發表
潮流可以是持续性的或是一阵风!
好似减肥,就系持续性的。。。我好憎减肥! 它好似系一生既功课。。。
原帖由 yng 於 2008/6/14 04:02 發表

好似减肥,就系持续性的。。。我好憎减肥! 它好似系一生既功课。。。
多做運動...小食肥利..米5洗減得共身苦哈哈哈哈哈哈哈

回復 #1 yng 的帖子

潮流兴欠卡债。。。。。
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-14 06:00 PM 發表

多做運動...小食肥利..米5洗減得共身苦哈哈哈哈哈哈哈
可惜家阵D人都唔钟意运动。。。:019: 横掂而家咩也都加价,所以就索性吃少D。。。饮水饱!
原帖由 s.alex 於 2008-6-14 08:15 PM 發表
潮流兴欠卡债。。。。。
点解甘讲啊? 你欠落好多卡数咩?
原帖由 yng 於 2008/6/14 15:09 發表

可惜家阵D人都唔钟意运动。。。:019: 横掂而家咩也都加价,所以就索性吃少D。。。饮水饱!
E生話食水過量个腎有事嫁..潮流興加价..減人工嗎..以兩三年茄事
原帖由 s.alex 於 2008/6/14 12:15 發表
潮流兴欠卡债。。。。。
同事天涯輪落人;;好兄弟 :onion03: