返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...公仔箱論壇. y' V$ E6 q5 ^. b5 V' Q" W
本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...公仔箱論壇. j' w/ {2 J6 ^1 z3 C( ?
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
- e) t7 O; p: H) B& ~! Y所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ~" t3 I9 P$ N& r) C' v& H
因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....
$ a1 x2 Y/ b' p0 k唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
本帖最後由 雞仔餅干 於 2017-8-31 05:31 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% q0 }; [1 n5 A. P0 z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 R  K7 X3 R" N1 J( D; k
未試過 咁樣催桃花有用咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 w  v! ~+ [# l) D
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
' l& g) I5 y& b, N5 `% d4 a, X! xtvboxnow.com 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
1 |6 ?6 y  A& @8 b( O# O. |# y 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...tvboxnow.com; T( V, c- Z" z( w/ S% H6 ]. a2 R
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
% h0 `4 g  A+ O( C4 b4 r公仔箱論壇因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
$ @- S+ |9 _1 [tvboxnow.com樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過
, d3 j+ f3 x; l+ l7 @" g3 l不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過tvb now,tvbnow,bttvb+ r+ b6 u$ e1 w. L+ l& P% R$ k
搞到我都想試下
# z1 D  ~' b5 o$ L' [
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
; U: P& V& Q5 h+ A4 |6 O公仔箱論壇樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質( {, j$ r4 |" H
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....公仔箱論壇# Z8 S5 J" d6 V
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?tvb now,tvbnow,bttvb. f2 z% d( M- k' Z- I- \1 K, ?* C
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
# o4 ^# [. v; }5 G% @緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
6 `. D' U1 T9 Y& y搞到我都想試下
# _$ R6 n7 ^1 t雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! O, C* w; b1 [5 T
蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
* q: M: V2 q' Vlets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架1 {! Y# H, {( Y6 e+ t
因為我都有試過