返回列表 回復 發帖
大家中午好....
珍惜四人帮。。。
原帖由 cammy8080 於 2009-3-31 11:59 AM 發表

我好耐無嚟喇....你有無掛住我??
当然有啦.... 你呢?
珍惜四人帮。。。
大家再见了................................ 下辈子再做朋友吧........
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-4-1 10:07 AM 發表
大家再见了................................ 下辈子再做朋友吧........
发生什么事啦?要说得那么灰吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 bmoon1977 於 2009-4-1 10:07 AM 發表
老细..你搞么啊???
hehe... april fool...
珍惜四人帮。。。
顶啊。。已经沉底了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
嘿嘿嘿.... 2哥,cammy... 早安...
珍惜四人帮。。。
浮上来了。。。。

浮上来了。。。。
walala 發表於 2009-6-12 08:12 PM
哈哈... 重见天日啦..................................................
珍惜四人帮。。。
凉茶还能喝吗。。?
凉茶还能喝吗。。?
ckhooi74 發表於 2009-6-12 08:59 PM
能阿... 最后一次到现在的... 没问题,因为在冰箱里。还很鲜味...
珍惜四人帮。。。
望望间铺...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
望望间铺...
mickeybblim 發表於 2009-6-15 11:09 AM
才望望巴了...  很久没看到你了.............................
珍惜四人帮。。。
才望望巴了...  很久没看到你了.............................
bmoon1977 發表於 2009-6-15 10:31 PM
今晚我有在....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥