返回列表 回復 發帖
甘多位靚仔靚女, 今次先投俾mickey 妹, 下次再投你地!
阿婆走得快, 一定好世界!
原帖由 rrliew 於 2008-12-3 12:46 AM 發表
大婆...yamyam
鴨仔, 我一早就逃之夭夭~~~逃出了你個金剛罩雞籠啦
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
投了一票。。。
我选我自己啊!!
自私D
我投给了我最爱的人了
只要你快樂 真的只要你快樂
投左佢啦
大家谁还没投?

miaomiao 12月4日是星期四, 你太快活了.
外星貓E生
距結束還有: 22 小時 9 分鐘 时间又拉长咗..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-2 10:22 AM 發表
各位吹水区的朋友,

你心目中最喜爱的吹水会员!“你心目中最喜爱的吹水会员”活动成绩揭晓!!

(以下的成绩为大会最后审核的成绩)

1.  mickeybblim (靓婆婆)票数:23 (45.10%)
2.  wk.hoo (活死人)票数:4 (7.84%)
3.  dicksonkha ...
哈哈哈。。。。多谢各位的支持。。
多谢辉哥的奖金!!
(辉哥颁奖的时候记得通知我地,尤其是湿吻。。。我拿凳仔睇戏
恭喜婆婆成为冠军

恭喜猪猪和3嫂得2奖

恭喜3哥得季军....

珍惜四人帮。。。
心目中最喜爱的吹水会员 谢谢大家的投票
我也有安慰奖吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-5 11:26 AM 發表
恭喜婆婆成为冠军

恭喜猪猪和3嫂得2奖

恭喜3哥得季军....

唔是三哥啊。。
是二哥。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-2 10:22 AM 發表
各位吹水区的朋友,

你心目中最喜爱的吹水会员!“你心目中最喜爱的吹水会员”活动成绩揭晓!!

冠mickeybblim 奖金:2888888
亚cammy8080同tingx2 奖金:1888888(2份)
季wk.hoo 奖金:888888

大会特别鸣谢金牌sponsor辉哥。:m ...
谢谢D奖金啊..再次多谢投我的人
今日辉哥生日wor...拿我做生日礼物吗