返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-12-8 12:42 AM 發表
你的名是么?
已经pm你了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 chfong2 於 2008-12-8 12:45 AM 發表
D靓的都结晒婚,不洗我讲埋下Part吧
粗粗点... 侏罗纪都可以的,有钱的都可以。不美不用紧...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 12:45 AM 發表
女仔真是那么容易就tam点.... 一句我爱你.....?
那你就要问下miaomiao咯。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 12:45 AM 發表
女仔真是那么容易就tam点.... 一句我爱你.....?
如果不是,你以为风少怎样骗到我嫁他吖?!
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-8 12:44 AM 發表

甘就吾同...
噢噢噢。。。猫乸。。你咁对我。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-8 12:43 AM 發表

哈。哈。事实咯。。
哈哈。。。我说不是就不是咯。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 12:46 AM 發表
都没算迟.... 进来流个脚印....
哦。。脚印就没相干了。。拉。。精就比较。。。哈。。哈。。
簽名被屏蔽
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 12:47 AM 發表
粗粗点... 侏罗纪都可以的,有钱的都可以。不美不用紧...
哈。哈。金仔。。你要咁讲咩。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-8 12:48 AM 發表

如果不是,你以为风少怎样骗到我嫁他吖?!
他都出了不少代价......
珍惜四人帮。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-8 12:45 AM 發表

哈。哈。。是惊你。。唔是叫锡。。。
怕老婆会发达,你吹咩?
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-8 12:45 AM 發表

今晚给他进房睡....
原来风少一定很久睡客厅了啊。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-8 12:48 AM 發表

哈哈。。。我说不是就不是咯。。。
哈。哈。。比较上来。。其他三个比我好咯。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-8 12:49 AM 發表

哦。。脚印就没相干了。。拉。。精就比较。。。哈。。哈。。
要流精都不在这里流啦.....
珍惜四人帮。。。
簽名被屏蔽