返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:15 PM 發表

我啊。。好好啊。。。

只是整天想念靓婆婆罢了。。。哈哈。。。
唉。。挂她都唔挂我。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:18 PM 發表

当然想念你啦。。。

要不然就不会一看到你开贴。。就马上跑进来咯。。。
噢噢。。都是蓝蓝有我心。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-7 11:22 PM 發表

你的一切
哦。。算了吧。。你知道又如何。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:25 PM 發表

当然啦。。。你那么久不见有没有想我啊。。。
有啊。。我仲在facebook个度揾你啊。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:29 PM 發表

哈哈。。那你有找到我吗。。。。

有没有add我啊。。。
有啊。。有一个。。唔知道是唔是你。。。我惊揾错。。
原帖由 chfong2 於 2008-12-7 11:32 PM 發表
进来望望
哦。。。疯兄。。你的猫乸呢??
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:33 PM 發表

哈哈。。应该都是的啦。。。

猪猪要add我啊。。。
哦。。是唔是著黄色衫的。。是的话。。我已经add了你。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-7 11:36 PM 發表

不想知道啦 不想知道
是啊。。知道又点。。唉。。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:39 PM 發表

但是我没有穿黄色衣服的啊。。。
哦。。咁应该是我搞错了。。这次死得了。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-7 11:40 PM 發表
唉。。你又没声没息的走了。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:39 PM 發表

但是我没有穿黄色衣服的啊。。。
噢噢。。应该是白色衫。。叫lim  yX XXXn的。。是吗??
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:45 PM 發表

那就算是多认识一个朋友咯。。。
哈。哈。我D朋友都是在这度识的。。
原帖由 chfong2 於 2008-12-7 11:50 PM 發表
做了股后之后就唔痴家啦。晚晚在股票行睡
哦。。咁你做唔休咗她啊。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:51 PM 發表

哈哈。。都不是啊。。。
那你有没有add猪猪啊。。。。
有啊。。我的名hoo w// k///..
原帖由 蓝云 於 2008-12-7 11:52 PM 發表

哦。。好事啊。。。。

那你的朋友不久很多啊。。。
哦。。是啊。。已经有20几个了。。