返回列表 回復 發帖
BEN CAT 土
ME  DRAGON FIRE
OTHER?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-27 02:37 PM 發表
你地打成點??
一個怪物妒忌你的相貌,對你發起了攻擊.

攻擊力:37
防禦力:18
HP : 116 / 145

打緊....:victory:
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-27 02:38 PM 發表

唔知幾時先湊夠一隊....:(
重有邊個未入來?!

指阿迷
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-27 02:39 PM 發表

一個怪物妒忌你的相貌,對你發起了攻擊.

攻擊力:37
防禦力:18
HP : 116 / 145

打緊....:victory:
加油!!!

寵物名稱:幽靈球(惡魔系)
寵物性別:雌
攻擊力:31
防禦力:38         HP : 31 / 40

SP : 500 / 1500

EXP : 12%

寵物狀態:生存
寵物級別:6
寵物屬性:金
寵物PK:拒絕挑戰
唔為意又整屎左佢...:Q
我隻打到15lv..之後就無錢升啦...==
Q版皮利斯 (養左條虫...>.<) <<< 你地有得加嗎?!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-27 02:39 PM 發表

重有邊個未入來?!

指阿迷
siuyeah....好似無喇...:Q
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-27 02:42 PM 發表
Q版皮利斯 (養左條虫...>.<) <<< 你地有得加嗎?!
我有...不過用哂d錢買藥水...

搞到頭銜都無9埋...:Q
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-27 02:40 PM 發表
寵物名稱:幽靈球(惡魔系)
寵物性別:雌
攻擊力:31
防禦力:38         HP : 31 / 40

SP : 500 / 1500

EXP : 12%

寵物狀態:生存
寵物級別:6
寵物 ...
我 火龍
賓 土貓
你 惡魔金

其他?!

原帖由 allornothing833 於 2006-7-27 02:42 PM 發表
我隻打到15lv..之後就無錢升啦...==
吹下水....咪有錢羅.....一齊啦.....;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-27 02:42 PM 發表

siuyeah....好似無喇...:Q
咁無左後場既人員......怪唔之成日輸波......;P

忘記是很痛苦的, 從前如是,今天也如是。不過,以前的痛苦是因為記不起,今天的痛苦,卻是怕自己無法忘記。

轉錄 ~ 薩達蝦 狂人日記 01-08-06

忘記是很痛苦的, 從前如是,今天也如是。不過,以前的痛苦是因為記不起,今天的痛苦,卻是怕自己無法忘記。

轉錄 ~ 薩達蝦 狂人日記 26-07-06

轉錄 ~ 薩達蝦 狂人日記 26-07-06

轉錄 ~ 薩達蝦 狂人日記 01-08-06

我的....

寵物名稱﹕孩子先生
寵物性別﹕雌
攻擊力﹕35
防禦力﹕25
寵物狀態﹕生存
寵物級別﹕15
寵物屬性﹕金
寵物PK﹕拒絕挑戰 HP : 35 / 85   
SP : 100 / 1500   
EXP : 82%
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-27 02:45 PM 發表

咁無左後場既人員......怪唔之成日輸波......;P
快d搵返個龍返黎好d....

叫siuyeah開Q版施文!:lol