返回列表 回復 發帖

点解换左版主既?????????

点解换左版主既????????? 阿大呢??炒左??

評分次數

• lux1261

入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-2-15 20:43 發表
点解换左版主既????????? 阿大呢??炒左??
無炒...無炒...
輝哥甘做得野點舍得炒佢呀.

這區版主不嬲都是我和星爺版主.
但由於之前
星爺版主有事請假.
所以我地誠意遨請輝哥幫忙.
而家星仔消假.所以回覆之前版主之職罹.
至於
輝哥和我都沒有加番名上去.
是因為我倆都是本區''分區版主''
我地共同雍有本區是管理權力.
輝哥響呢區是至大o個個至真.

~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2009-2-15 08:48 PM 發表

無炒...無炒...
煇哥甘做得野點舍得炒佢呀.
甘点解....... 换左人既??
入谷温人
原帖由 lux1261 於 2009-2-15 08:48 PM 發表

無炒...無炒...
煇哥甘做得野點舍得炒佢呀.

那他只当分区版主吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-15 20:53 發表
那他只当分区版主吗?
分区版主  好高職位呀!
原帖由 toyo88 於 2009-2-15 20:50 發表

甘点解....... 换左人既??
你再睇番#2 我補充了.

無炒...無炒...

這區版主不嬲都是我和星仔版主.
但由於之前星仔版主有事請假.
至於輝哥和我都沒有加番名上去.
是因 ...
好采~~ 仲有个做官既~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-2-15 21:01 發表

好采~~ 仲有个做官既~~
係大宮呀!
原帖由 lux1261 於 2009-2-15 09:03 PM 發表

係大宮呀!
阿大系大厅
入谷温人

無炒...無炒...

這區版主不嬲都是我和星仔版主.
但由於之前星仔版主有事請假.
至於輝哥和我都沒有加番名上去.
是因 ...
辉哥这么威的啊''大官'
原帖由 raytian 於 2009-2-15 21:07 發表

辉哥这么威的啊''大官'
利害...利害...
黎吹水區要小心呀!
有大官呀!
原帖由 toyo88 於 2009-2-15 21:05 發表

阿大系大厅
要改口做''大官''拿!
原帖由 lux1261 於 2009-2-15 09:10 PM 發表

利害...利害...
黎吹水區要小心呀!
有大官呀!
根据书的记载...你的官帽很像比辉哥大哦..
我是9品官...辉哥是5品官..那你呢??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2009-2-15 21:15 發表

根据书的记载...你的官帽很像比辉哥大哦..584192
唉  亞大當然大個妹啦.
我呢d 係small potato !
不用一提!
原帖由 raytian 於 2009-2-15 09:15 PM 發表

根据书的记载...你的官帽很像比辉哥大哦..584192
我也是9品官。。。