返回列表 回復 發帖
夜鬼潜水...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 oscarcola 於 2009-2-21 01:14 AM 發表

hihi~~
凌晨好
自己楼落大闸 来这里行下咯
原帖由 @WKTAN@ 於 2009-2-21 01:36 AM 發表

你去开门咯,我会去光顾的
都一样啦..你楼也可以去的
原帖由 oscarcola 於 2009-2-21 01:36 AM 發表

???
hi...你都係馬來西亞人...?
是啊...
原帖由 oscarcola 於 2009-2-21 01:42 AM 發表
不能放歌......
想聽呢....
你想听咩歌啊,帮你放吖
原帖由 @WKTAN@ 於 2009-2-21 01:45 AM 發表

你都没来
刚去了...
原帖由 oscarcola 於 2009-2-21 01:46 AM 發表

未想到.....
我都好少听广东歌...你慢慢想

回應 oscarcola 第 32 篇文章

给歌名..可以吗?

回應 oscarcola 第 34 篇文章

你给的link..是要download架

原帖由 oscarcola 於 2009-2-21 02:08 AM 發表

吓.....
我又不用dl呢...
youtube....

爱 我却不能给你我全部
我能给的
却又不是你想要拥有的
我们不适合也不想认输
好几次我们抱着彼此都是想要哭
你常解释这样的一切都只是开始
我觉得是所有的一切早就已结束
不想再约束
不要再痛苦
下一次会有更好的情路
这一次我们都能很幸福

回應 oscarcola 第 41 篇文章

要引用啊...会扣分架..

不过甘夜啦..大人物应该睡觉咗啦
原帖由 oscarcola 於 2009-2-21 02:25 AM 發表

0.......

當見5到...
快D到下一页咯

回應 oscarcola 第 46 篇文章

过关啦....

回應 oscarcola 第 48 篇文章

我觉得今日好慢咯..又有乱码出现