返回列表 回復 發帖
原帖由 oscarcola 於 2009-2-28 02:54 AM 發表

g=知
o g  啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 oscarcola 於 2009-2-28 02:55 AM 發表

差不多啦...3.30吧
想赚咗钱就睡觉啊

回應 malsss 第 357 篇文章

努力赚RM....
原帖由 oscarcola 於 2009-2-28 03:05 AM 發表

追緊4...
你做咩放5号啊

回應 oscarcola 第 362 篇文章

你想赚快钱啊...
原帖由 oscarcola 於 2009-2-28 03:24 AM 發表

no...
我見有人放咪跟住放lo...而家再慢慢推番...
慢慢来啦...
不好意思啊 琴晚睡着咗啊
原帖由 oscarcola 於 2009-2-28 01:06 PM 發表

冇所謂喇
一个钟后又醒返,去看股票..点知道已经涨咗
原帖由 oscarcola 於 2009-2-28 01:13 PM 發表

嗯嗯
我5g呀....買哂就訓lu......
你4&5号有无买啊...E+涨停lu
原帖由 oscarcola 於 2009-2-28 01:21 PM 發表

今早放哂lu...賺了1萬多...
你都好犀利啊

回應 oscarcola 第 387 篇文章

你的angel去咗边啊
我返黎啦...
原帖由 angelang 於 2009-2-28 10:31 PM 發表

有人 呀   
我都是人。。。
原帖由 angelang 於 2009-2-28 10:49 PM 發表

mickey   
又叫我啦。。。 angel
原帖由 angelang 於 2009-2-28 10:58 PM 發表

我要快d到100帖呀   
都可以用$$$$$$买积分既