返回列表 回復 發帖
不过一眼望落去嘅名单又唔太差哦,都几多顶流
條骨都無佐lu
不过一眼望落去嘅名单又唔太差哦,都几多顶流
lhy92725 發表於 2024-1-4 09:46 AM
听完了,觉得整首歌都没什么印象
佢地只能适合呢D所谓晚会唱下,根本不能算是歌手
條骨都無佐lu
佢地只能适合呢D所谓晚会唱下,根本不能算是歌手
lhy92725 發表於 2024-1-4 05:58 PM
充多只能算是讲了一句话
不过佢地以能在呢D地方露面为荣嘅,证明到自己有地位
條骨都無佐lu
不过佢地以能在呢D地方露面为荣嘅,证明到自己有地位
lhy92725 發表於 2024-1-5 09:32 AM
能在跨年节目冒泡,的确是有分量的
各个大台争崩头,不过内娱明星都以上到央视为荣,好似甘样地位会提升
條骨都無佐lu
各个大台争崩头,不过内娱明星都以上到央视为荣,好似甘样地位会提升
lhy92725 發表於 2024-1-6 09:45 AM
其实是真的吗?有人上过一次就消失了?
相对来说是的,因为央视搵人应该有筛选下,风评唔多好嘅一般无机会
至于上过之后再塌房然后查无此人,那是内娱风向转得太快之故
條骨都無佐lu
相对来说是的,因为央视搵人应该有筛选下,风评唔多好嘅一般无机会
至于上过之后再塌房然后查无此人,那是内娱风向转得太快之故
lhy92725 發表於 2024-1-6 04:06 PM
这就怪命水不好咯
命水呢样野,真系唔知几时就轮到你嘅黑料被爆出来
條骨都無佐lu
命水呢样野,真系唔知几时就轮到你嘅黑料被爆出来
lhy92725 發表於 2024-1-7 03:20 PM
每个人都有黑料?
我觉得实有D嘅,睇下几时爆同公关能力背后资本能力等等因素
條骨都無佐lu
我觉得实有D嘅,睇下几时爆同公关能力背后资本能力等等因素
lhy92725 發表於 2024-1-9 09:26 AM
娱乐圈真没一个好人?还是好人都耐不久,被淘汰了?
娱乐圈真没一个好人?还是好人都耐不久,被淘汰了?
4461 發表於 2024-1-9 03:17 PM
其实好人嘅定义是?
对我来说,只要不是犯罪,在我这里都不算是塌房的
條骨都無佐lu