返回列表 回復 發帖
[quote]

你不参加吗???
malsss 發表於 2009-5-17 04:20 AM [quote]你靓仔过我
当然你出马参加
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
實支持你,我算唔算?
大家不好只讲支持啦... 如果只支持,没人参加就不好玩了。各位靓仔不好只顾看靓女(当然我都想看),但是都希望各活动会成功。
珍惜四人帮。。。
动机可以理解。有创意啊!我喜欢
wow...真人相wor,我都想睇....

(如无意外,应该都系water 同cammy囊中之物咔啦...

(如无意外,应该都系water 同cammy囊中之物咔啦...
miaomiao88 發表於 2009-5-18 03:52 PM
你也可以参加。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
你也可以参加。。
jclai 發表於 2009-5-18 04:06 PM
我地D相周围都系啦...
我地D相周围都系啦...
miaomiao88 發表於 2009-5-18 04:10 PM
这也没关系的。。。最重要是有人参加。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
jclai 發表於 2009-5-18 06:15 PM
yea...! u r right...
珍惜四人帮。。。

miaomiao88 發表於 2009-5-18 03:52 PM
你都可以和她们比啊
jclai 發表於 2009-5-18 06:15 PM
那么jclai会不会参加jeh?
你都可以和她们比啊
jnc3688 發表於 2009-5-18 06:27 PM
可以的,除非water参加的是“美女”项目lah....
miaomiao88 發表於 2009-5-18 11:06 PM
有可能咩

miaomiao88 發表於 2009-5-18 09:52 AM
又關我事???
我都冇話參加...黎睇熱鬧J嘛
miaomiao88 發表於 2009-5-18 05:06 PM
點解你次次講野都要lai我落水架