返回列表 回復 發帖
4 h) u. j& g1 E, r  v2 j1 Dtvboxnow.com) o6 N% ?% e9 E. w. }/ J
黃金貴去到當年女兒的幼稚園,變左安老院,諗到自己會孤獨終老
) f. }, }0 M; }4 r. V1 Xtvb now,tvbnow,bttvb跟住去搵樂天送,在樂悠悠面前,因為想念女兒而崩潰大喊,關禮傑全段都做得好!! 睇到心都up埋!tvb now,tvbnow,bttvb5 ?4 A4 Q) x. W# K$ X" o  J
  tvb now,tvbnow,bttvb8 X1 C" q; i% h* C* r4 y
之前同樂天送食菠蘿油,扮到自己有個女兒好幸福咁 ...tvb now,tvbnow,bttvb; I; J. l! C- L
tycn3320 發表於 2014-4-17 12:53 AM
/ c- |% _2 y! C4 q% p) l
tvboxnow.com: I8 b' N+ g/ S) B; `" C
閞禮傑响叛逃都做得好好架! 可能人生經驗豐富!
唔記得講對我嚟講好重要嘅comment添... 相信香港人要比七百萬以上個like呢套劇, 因為呢套劇唔會好似其他啲愛情劇咁用外國嘅歌做background music.. 用晒本地歌星唱嘅歌呀!.. 個人意見:如果可以同時新舊歌夾住播仲好! ...
/ H! O+ c; l; G$ ?( y# I" `0 S大文細佬 發表於 2014-4-17 03:37 AM
# O8 F- A" ]) Q! Xtvboxnow.com第三畬個原因未放棄本劇就係d歌.tvb now,tvbnow,bttvb# ~; f) f3 w9 o8 n$ P4 p* b  d+ x
現附上名單:: Y" F0 N; V- {8 N" e
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
尋晚睇完第九集, 宋柳娟好正呀! 笑到癲咗呀!
+ p0 t8 L2 ~2 X1 e% b第三畬個原因未放棄本劇就係d歌.
* `, y0 ]2 z- u/ l. ]現附上名單:# z6 W0 d4 I& }
( Z3 ^# y! J" o3 _tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-4-17 11:20 AM
5 B1 V# |1 d; M9 K7 k, a& K

( p$ l. x7 ?6 r5 K7 g% Y2 P點解你咁叻, 全部歌都知歌名同時知邊個唱嘅?? 佩服!
請問知不知道第15集內D歌是什麼?
請問知不知道第15集內D歌是什麼?8 d6 P! l6 U- e% V
ICE17 發表於 2014-4-19 01:07 PM
愛是永恆同感冒

評分次數

• timmaxsing

多謝樓主大大用咁生動有趣的對白介紹《愛我請留言》
多謝樓主大大用咁生動有趣的對白介紹《愛我請留言》TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' c# O/ z( c' `( n
k.lau 發表於 2014-4-19 05:40 PM
/ D3 }" u: S9 X' F" qtvb now,tvbnow,bttvb我都多謝你欣賞,請支持M-Club俱樂部吖.......
/ R; a) \6 u1 o+ c- iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb5 R7 t! i6 O( y
點解你咁叻, 全部歌都知歌名同時知邊個唱嘅?? 佩服!公仔箱論壇+ h' T9 b$ s. ~6 y. v" [# D' |( `$ N* v
大文細佬 發表於 2014-4-18 05:17 AM
0 |: f: i: ~, }
唔敢富當呀細佬,係鐘意聽歌嘅屋企人提供資料比我架......
愛是永恆同感冒TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& T/ x8 Z, Q, M0 D+ n
hello12324 發表於 2014-4-19 02:25 PM
tvboxnow.com% L) L* Y* I/ |4 x0 M$ c8 Z
多謝hello12324補充資料........
多謝hello12324, leekwoklam 回復, 第14集那些歌是什麼?
多謝hello12324, leekwoklam 回復, 第14集那些歌是什麼?tvb now,tvbnow,bttvb( w; i# ?. L( J; p( F& ]
ICE17 發表於 2014-4-19 07:38 PM
勇, 早班火車, 玻璃鞋

評分次數

• timmaxsing

hello12324, 你好利害, 首首歌都知道, 謝謝你~
本帖最後由 大文細佬 於 2014-4-20 11:47 AM 編輯 tvboxnow.com3 d7 U; r" \( r% ?! c$ J
公仔箱論壇- u# p9 k3 w, `1 v' X0 U
愛我請留言嘅個人意見, 有一條線膠膠地就係樂天送同埋蔡妍呢part, 蔡妍一啲量度都無, 個老公基本上對老婆同埋個兒甥女一樣咁錫一樣咁愛, 蔡妍連同一個細路女分享老公嘅愛都唔甘心, 就揾情緒病嚟做籍口, 唔願意付出愛比呢個細路女, 只係想爭番老公全部嘅愛, 佢就係知道無可能, 就選擇逃避, 選擇離婚, 有番咁上下教育仲要係主修婦產科, 理應係一個理性嘅人, 佢自己比個籍口自己話情緒病, 實質有情緒病啲人唔會識揾後著, 咁識保護自己嘅. 3 b+ |8 h( J  n  w/ Q0 P; C7 k

. U, {6 ~. g& P% d7 L" C/ i! e; w. Otvboxnow.comTVB一味想寫條線比機會女主角同男主角名正言順响埋一齊, 搞到好夾硬嚟.. 其實倒不如話蔡妍有病, 蔡妍主動希望老公將來幸福有個好女仔同佢過埋一生. 雖然呢種人少之又少, 好過e+明明係一個自私嘅人, 寫到有病做籍口離開老公吖!tvboxnow.com' i3 }3 P8 Q0 X8 N* |

4 C# \- \- F# G. J/ a5 z1 Rtvboxnow.com除咗呢part, 全套劇中肯講句, 好睇過叛逃, 因為我鍾意笑, 好似宋柳娟黃金貴.. 仲有其他.. 不能盡錄.. 講到肉麻愛情就唔好喇!

評分次數

愛我請留言嘅個人意見, 有一條線膠膠地就係樂天送同埋蔡妍呢part, 蔡妍一啲量度都無, 個老公基本上對老婆同埋個兒甥女一樣咁錫一樣咁愛, 蔡妍連同一個細路女分享老公嘅愛都唔甘心, 就揾情緒病嚟做籍口, 唔願意付出愛 ...
1 q. w' @& X0 G/ v3 p; v% ~大文細佬 發表於 2014-4-20 11:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& l( _! X. Z+ u! I) C" n* L2 X
大佬好一句<全套劇中肯講句, 好睇過叛逃, 因為我鍾意笑, 好似宋柳娟黃金貴...>,[叛逃]我都有十集冇睇到.直到尾两集,睇完大結果個心都唔係好舒服,[愛我請留言]就集集追,都係笑吓過癮D

評分次數