返回列表 回復 發帖

[出賣] 我都來出賣。。。

我覺得佢好靚。。。。喜歡佢[可惜冇膽講T.T]
! N" T2 g) t# }tvboxnow.com
( h, J% m6 x2 E( j" ~" r4 _) Etvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 ~keer~ 於 2007-10-6 12:37 PM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝分享...
' i5 N  f7 J+ r: y9 l- {慢慢黎啦
我会鼓励你去同据表白,苏州过后无艇塔。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
我都想加油。。。可惜tvb now,tvbnow,bttvb# M7 J- K  e# M  Y2 k4 X' M2 M! H% `
佢已經有男朋友T.T
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-25 11:53 AM 發表
& _8 ~) E4 ~. m1 X. S$ y 甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!
: g1 h, ]& I9 k雖然我好想同佢一起3 G4 \+ z' O5 b  u4 }, Z" D6 S
但係都唔想佢同男友分手tvb now,tvbnow,bttvb9 \# j; j) |5 k: p
唔想佢唔開心
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 12:04 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 b! r! _$ E2 t& V9 ]3 J( B  w, @

0 o; D8 Y* U: L4 v0 ~- y公仔箱論壇雖然我好想同佢一起tvb now,tvbnow,bttvb; e- ?$ d7 k  }0 t# Y
但係都唔想佢同男友分手tvboxnow.com, J: r+ ?0 G9 ?% w) O' J5 [
唔想佢唔開心
& M4 [( s# C1 S
睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; Y- Z2 t: y6 W; F
男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
加油呀~sup u

回復 #7 ed_teck 的帖子

sometime be fren is more easy than be b/gf 8 i- u: D4 I0 K5 u- ]
if u really don love he....better tell lah...if no suffer..公仔箱論壇7 d8 }7 }5 D! x
if u love.....than anything happen oso don betray this feeling
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 01:41 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb5 U" V2 a" ^5 Q, S

: i/ z7 [3 I- b0 N, p! q睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..
) J: }/ p5 B  h' d* b3 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
" ~- l/ f4 Z5 A0 U
. d, _$ K( c4 }4 p7 K( |
同意~同一想法~~~ 好朋友决对赚啊!!!!! 我支持做朋友!!! 分分钟擦出爱火花~ 冇人知。
# u5 R* Z" f# j5 ?加油啦,弟弟。。。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 C6 o0 q( @* Y+ Q) h' i4 ~
我應該同佢講嗎﹖﹖
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 07:13 PM 發表
/ }4 T/ r+ `: B: a6 Wtvb now,tvbnow,bttvb佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。
, X9 O+ C) H% Q6 Y4 q1 k我應該同佢講嗎﹖﹖
公仔箱論壇. O, R" [. D; M- e5 T
千萬唔好.. 肯定失敗... 乘虛而入尼家野已經唔work.. 分分鍾得不嘗失..+ y! q8 T( i3 |! l( B  L& G# ?) A
我建議你做好一個好朋友的本份, 陪佢渡過最失意的時間..
靓????
) Z" N  J( z# m# E! h7 [; ~tvb now,tvbnow,bttvb麻麻地喔..........tvb now,tvbnow,bttvb! W! R4 c- Z$ E0 T; [' @% n- O
tvboxnow.com8 n; F+ w* H2 I9 u$ d4 Z
tvb now,tvbnow,bttvb  x8 K8 V; b( E

; ?9 [8 \! L# u0 Y$ D2 ]+ \% dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:onion05: tvb now,tvbnow,bttvb+ n" E$ g- Z4 Y' W8 C( T
(本人立场,只供参考)
i thought she had a boyfriend already
She looks like she just woke up...
. x9 P0 Z7 X& p8 ]$ C公仔箱論壇she is ok la