返回列表 回復 發帖
blacker14tt         10 小時前                 TVB 888888 元         積分轉入

我第一次以到吹水區遊戲獎金好開心,不過死啦,我唔知係咩活動
blacker14tt         10 小時前                 TVB 888888 元         積分轉入

我第一次以到吹水區遊戲獎金好開心,不過死啦,我唔知係咩活動
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:04 PM
http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=2152530&page=3386&fromuid=799842#pid41884953
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 車車車車車車
黄大仙,車公還有這裡的車神
ricky867 發表於 2012-11-16 05:55 PM
拜我做乜?
海姐姐晚上好,又有獎金真係多謝曬啊
eqwai 發表於 2012-11-16 06:29 PM
eq妹妹晚上好
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 車車車車車車
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:11 PM
hihi
車車 你的卡好正,日後有機會找你幫忙,可以嗎,thxxxx
車車 你架車好正
型 英 帥 靚 正
車車 你的卡好正,日後有機會找你幫忙,可以嗎,thxxxx
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:18 PM
你想我幫D咩呀?
你想我幫D咩呀?
blacker14tt 發表於 2012-11-16 07:28 PM
我好耐之前,成日想搞d機會卡,不過因為太複雜,唔識點搞
見到你d卡,我才想到原來可以這樣
若日後你有時間,幫壽整幾個在足球區玩遊戲可以嗎,thxxx
若日後你有時間,幫壽整幾個在足球區玩遊戲可以嗎,thxxx ...
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:32 PM
我讚成.........去片
型 英 帥 靚 正
返黎....
林宥嘉d歌真係幾好聽

我讚成.........去片
7wjueXH7MG4
chan200308 發表於 2012-11-16 07:34 PM
你贊成呀,下次搵埋你幫手先
若日後你有時間,幫壽整幾個在足球區玩遊戲可以嗎,thxxx ...
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:32 PM
快些回來足球區,好多人都掛住你!