返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
/ a* V! W8 K% a) @6 q7 s公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
6 o2 \) S" w7 g% o$ ]- j, j
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手tvboxnow.com. Q0 R4 O, P3 Y( X* a
仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機; i& d& d5 w; N# X3 b4 u) v5 ]& H  i
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
2 K% U& ~# E  h" k" L# I8 \  o- `tvb now,tvbnow,bttvb丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
tvboxnow.com7 f5 c% |/ Y" m( F' o* h0 ?
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手tvboxnow.com/ O8 i8 M: Q  F# M
仲有機會嬴部one返黎:P
6 W0 I  L3 `6 W8 _7 u' ~$ Itvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
* \6 L  [& S  q: q: V我諗都唔會咁易嬴到啦@@6 }) M; o2 t; y
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
% y2 K2 X0 g, a3 j0 @我諗都唔會咁易嬴到啦@@tvboxnow.com- C8 I4 D4 I; j6 p
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...0 q2 P* W, M; G3 L
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
$ J- T$ G! e" Xtvboxnow.comzoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
tvb now,tvbnow,bttvb# b# N6 H4 v8 `3 B2 b
我諗都唔會咁易嬴到啦@@tvboxnow.com8 M3 T, R; s2 T# Z" {" v
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...9 m1 Q, Q% v$ I9 M4 O0 t
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
2 U/ B, v+ B0 R9 s3 Ctvboxnow.com都係既, 聽講影相好靚2 o8 n+ k/ U, T& m+ Z
唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!公仔箱論壇5 w: |' g; X& M3 M7 w7 n  o# Z4 |
不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩
9 {7 b6 s4 s" P) _% q1 P2 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb, |6 C) R; E9 j+ C8 H
邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 o3 s. ?' {, j6 [. n# w
% x( i2 z8 x3 a# S
我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????