返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1
, b& P- q8 \8 u- l, f3 _. @' o成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1公仔箱論壇- z, I  s% z" E+ d# K
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G8 R9 ~, ?: {4 d9 a$ j2 @
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 w9 D  `8 P& w9 N$ [" B+ d5 Q
下, 咁搵笨
' e4 s  _, e4 w; j不過佢3g同4g係咪同時出先?
- ^% }2 }8 p: h" a) \- c5 L
下, 咁搵笨
8 r! b! e: Z& x0 t" U6 Y不過佢3g同4g係咪同時出先?
3 V3 y9 w! F" E9 S! N. imaydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
4 G* K4 y1 L& F& U' J唔係呀, 4G版聽講會再遲DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 s& @5 s$ {, `( O. e  [. \
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+
3 P( V: P$ Z/ W. Q. _公仔箱論壇成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
# _3 P, g7 B/ n依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
; ?* _8 i6 c! l- E# C  Wtvb now,tvbnow,bttvb成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.: m& E! I+ r3 m/ y% \8 R
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
公仔箱論壇4 _8 O( N% A# K  j; I
下..乜咁樣架
7 Z3 J1 ?2 F( r9 t, F* S2 FS4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 B! J! P* k) K! S( |2 F
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d公仔箱論壇. P2 K. |( }8 A% N8 P
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 H8 j3 n9 @; L) K( q
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; a+ ], L8 D4 l' x5 ~. I
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
) A- |( u, m- ~! e6 \# rmaydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
( z* O1 I, g6 H& ytvb now,tvbnow,bttvb我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
2 y- j) {; {/ P; N' {* iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
; y5 P0 v; X# f8 Btvb now,tvbnow,bttvbagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 tvboxnow.com! r( M# w8 V, n1 t7 q/ B; g8 C+ W
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
& r/ c3 ]6 }) Z+ g  m4 y  Dtvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
( C  c5 J6 p4 L. S$ L6 h係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題tvboxnow.com. D$ u- K4 n0 J: S& C8 S& l8 V
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
$ {: X( Z' c3 j% g% p* w& q5 a  Gagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重tvb now,tvbnow,bttvb7 u5 ?/ A3 r: x3 ~7 o' g
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, x; c+ [2 B2 U
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯公仔箱論壇6 s: T. u  i2 ?' ?3 e* z) Q) V! U- q' v
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁