返回列表 回復 發帖

你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d8 ?; F% l, i' g! f
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
# O# W% H: G3 q& \! p: M1 H% ^( `tvb now,tvbnow,bttvb係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
/ |6 K. p: N9 F4 K6 t: C% U/ i5 U; rtvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ U* a0 q5 R  M7 z) r' _$ ^. H
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
5 x5 o& s6 h) |0 _) G, z. N: K8 n6 ^. Z; stvb now,tvbnow,bttvbs4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% a7 ^! X' h  q! q: k* Z- w) C
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
. h# d+ @& E4 V. s$5898呀, 我覺得太貴/ L( Z- ^2 a, N4 C
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
tvboxnow.com+ E2 K: Y2 h( w/ Q: P3 k" F3 s( G
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, w; Y$ f4 \& F3 W9 A4 y; L
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
! {3 P8 }2 d; m5 c咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 c/ o. ^: g/ ?+ K) C6 |+ K
$5898呀, 我覺得太貴
' E1 x3 F3 _7 b/ ^! K9 v1 M7 L而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價1 C2 n# s2 {% s7 e* o0 W
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
5 ~/ Z/ G4 \: t
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
tvb now,tvbnow,bttvb2 J. h1 X  }" b
$5898呀, 我覺得太貴
; y0 z$ W: s9 h* Y1 v: oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
9 T! W8 S5 }$ g0 C! q3 I& y6 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ ~0 c1 W9 F3 u% Q  ?3 s4 g
下咁貴
; \2 l$ r& p7 w+ \) o  _  vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ C2 n4 k% P& i7 C1 O5 B3 s
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架5 Q9 B9 }7 a% Q
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
& b) I$ ]6 G+ Btvboxnow.comreally?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. z0 d7 @% P$ n7 I
沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
0 O! u! m4 \+ v4 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行
. _( d5 l' f" }# m, [5 P. O: A! }如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
one!!!!!!!!