返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
. \' p$ u" S8 Dtvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
公仔箱論壇1 G  a5 d7 _; A
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
+ Q: v/ |% y+ w: {- _/ t2 otvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
5 O* f: n$ R/ a我睇過廣告好似話係叫htc sense?tvboxnow.com! A' n3 A5 f. Y
不過htc邊部好?
/ u% x5 L4 x/ a) V( a# K公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?
, }" B' v. V; P2 Dtvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?公仔箱論壇/ {9 p3 \/ H3 f7 t! G& G
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
+ c' u& {8 d9 A  Y2 W
係呀
5 G  n# H9 c  U; i4 D9 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
+ v( ^( Z) R& V1 o' F6 P0 \" R( Y咁htc既話邊部好呀?@@. U% r+ G7 `( V6 U+ \' p# T
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
' b# {% K: y# U/ o$ U5 O" X4 y* |; mtvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
公仔箱論壇" D: i( a2 N$ J4 C( M
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvboxnow.com$ B/ C3 C- k3 g! g) w8 s
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
$ \/ A1 R2 D: n3 _( btvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正# N/ K0 j# s1 \5 k+ g& d0 Z
不過香港都有蝴蝶咩???
公仔箱論壇3 c+ |- R1 p4 t3 b  }$ N* [1 l7 s
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正- G) Y! V$ D1 ^5 v5 g6 s; \4 I, f
不過香港都有蝴蝶咩???TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 J, {6 y% X- h: r$ ]$ ^. z- Z
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ N& H  W# b4 X$ A$ s" c$ i
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
7 H7 D/ M- K8 i, c
係呀
& E9 {. v1 O3 L2 j4 w/ ^9 L; wtvb now,tvbnow,bttvb依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
  C; V# h( e" K( F" [' yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 U1 e2 K. [; A$ @0 q
個個都話one@@公仔箱論壇( r7 T# E& X) r. n* b8 B5 h! ~
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
公仔箱論壇& }" r, W9 c+ d1 ^; ?( z
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
, x" s1 Q4 l9 f0 k7 t6 Utvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvboxnow.com, T9 e9 x6 ?1 J, L+ Y
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
, }" s8 Z! f: R: d: p5 Xtvboxnow.com個個都話one@@
7 ^+ m! u% u% s# c. T我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
( \* t5 B! ^) m' ]1 b( FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
0 ~1 D7 k, v2 ]5 \- M. p% }tvboxnow.com我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
8 m  r+ c& a) Y你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
) @( n# W8 r8 l# XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
6 U6 a0 ~6 x; b/ N& O* B我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇9 r: M# g" @& b/ A- p; o
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多公仔箱論壇. Z7 m4 v* D; s# _
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
公仔箱論壇6 K( l: I; Y9 L) H
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
4 K8 S. n7 N% q! e8 k, m, W) v4 r1 d/ D例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag