返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( |/ Y2 ?' `; p
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅....... H1 V% T# \' Q, P
不過我唔係嫌美儀老啊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 U/ |3 w3 F- B! }
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
# a( ?9 T5 @- N0 ?- Z# W" p公仔箱論壇5 H# N8 E: M2 I/ J2 p
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
9 V% I* ?7 i0 j: Atvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
: C1 c- u2 M* b$ K. W/ `. W7 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  r& A6 g- T% z$ W: k) j  c
& a& A- d+ K7 ?  G; N- E- X
公仔箱論壇8 D& F" V* P* Z8 @& G' n: K
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
/ t+ i" ~! d* A% g2 @* Etvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 D0 ^1 `3 o$ V+ _. I3 j
唔.....3 x+ r; t% _* m  W2 d. ?! @
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
+ k* j. F  g# w% ]: V, p
- E( P  h0 a" K/ K4 P2 a公仔箱論壇註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
% b/ Q! H: F; R: S4 y2939554. g+ X0 U1 ?8 v
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
+ K+ u% R! y) `. L1 V

z2 u: x) }8 \8 b' C7 R0 ^, p5 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
/ \' d: F$ f6 c, D3 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔.....tvb now,tvbnow,bttvb, o, f" |- a$ i( ~( ~" r
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
8 E1 O; a! I; {" _$ jtvboxnow.com2939556
) h, B9 A" L3 v5 f, q註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...5 B$ D' z' P) @8 U7 k' ^' j. M
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ f  o9 p* E6 K3 O

. N6 n- I' \2 rtvboxnow.com咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- F4 }9 _1 n+ I; }

' ?, h* K2 a  ^# Y1 \8 {公仔箱論壇哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) R. V' P( K0 P( i0 ?
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
+ p* n; e+ @, R4 S# Y# ]7 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, _# O( Z( Y' F* R公仔箱論壇我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
tvboxnow.com) P# `1 y, t+ l5 ^6 w

4 \( u5 [; s: s' u9 {0 O1 Z我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"tvboxnow.com0 ?3 V4 u. K% c6 t, O1 w) k
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
4 f4 z4 h, I0 Z8 A公仔箱論壇
( j! V6 r1 X9 U3 b5 r, i# e# t6 y有大佬撑住咁就冇有怕:tvb now,tvbnow,bttvb4 P) w0 _" u" H3 S1 O1 d8 H
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
/ b8 ~% e. l) ~: U& l% R: x5 t嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
2 c7 g. f9 M& F+ F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 a7 Y0 o. a0 V, }/ T6 Q0 }" {- B

$ @1 z8 {" J/ [# M) F 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
. X: y& A* B- s% V! H
9 n5 f( X7 c1 a. d0 {# h有大佬撑住咁就冇有怕:, ^* l& ?- r$ H+ w. G
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
2 v3 b; h* K0 h" m7 a4 w  B$ I, uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
' l1 r% p) Q! y' E+ v4 Cmnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
! Z2 q( F% Q  @8 ^
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
tvboxnow.com9 v  N/ K. M% R6 p' |

; \% c# b5 P/ {! ptvboxnow.com我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳") L9 C6 s. @# ]0 S7 ], D
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
5 |6 X+ ^+ J* c  p2 B: ?4 Z$ ]3 t個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎tvboxnow.com7 R/ a% j/ o% Q0 c' g
. n5 D) i7 v$ C% g) [7 r9 F2 s+ a% s4 @: N3 p
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢公仔箱論壇7 }( ]& _# r3 t5 H% i
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
公仔箱論壇6 i. c( {, _; b. B
我預設嗰個反而唔係呀..
1 J/ x. q, ]8 u' A% A7 ]! J
( F5 ?* K. C( r) F4 f咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!tvboxnow.com0 s) L5 I4 D3 U2 J) E: U
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
" X3 m! f7 c3 s' S啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
. H9 l  {- e( y; j2 U  Z
+ e6 }( I( ?% Y/ q  cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。補充茅山聖物紅肚兜
, `( Y8 l) W1 a, d- m5 ^tvb now,tvbnow,bttvb7 F$ F  {. U+ T& A, P
8 \7 Y/ U6 Q( Q8 B# A* `7 D4 ^% stvboxnow.com" {) k! s& }0 B; K) q' L0 f9 \/ M- {1 j7 u

0 {9 v0 m; u: a" s5 G5 e0 B 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. m9 |" U2 ~8 p$ c
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
# ^6 x: j$ u# @哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。tvb now,tvbnow,bttvb; y7 ]) n: g0 k3 {9 A# X+ D$ U% x
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
4 q9 k5 B/ ~) s& ^3 O) gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
3 \4 k  Z6 ^. V1 _& B記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊...." J( F1 x# T# m8 `6 {2 E4 `
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
( i/ Q% |$ s2 P; p' d( f- a
/ ^5 S# w. M9 j" @8 }. Utvboxnow.com嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 |: o7 v6 y* q& w3 b
' a% @: R5 r% _* Q; k( y
釘姐的背面
" l9 h: v: ^9 h) c0 j9 l3 t3 {