返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: n1 ?4 U6 m* t: U' M
tvboxnow.com8 a/ p! B, q2 ^4 u
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!6 A* e/ Q( Z; i2 J
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
) z5 O) }9 t. A0 N4 k! H* Otvb now,tvbnow,bttvb係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。公仔箱論壇% s, z$ h' s6 a, f

[: t9 f" m' |8 ^6 o8 Itvboxnow.com
, l4 G4 p- k3 U/ r! a3 A
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错
6 O9 u# p5 B" v& c- Z5 U
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2946625tvboxnow.com4 y' R& c+ A) {: e9 v6 \3 m
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。tvb now,tvbnow,bttvb4 q. v. n8 f9 B
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 t2 E- ^: x; W4 N- ]* q

' }5 N* W( F3 x0 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
# ^4 c, T3 a0 x% L0 K' C! Etvboxnow.com7 d2 D/ ]( Z3 n! y
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
. [% K4 C1 \$ m7 _公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
tvboxnow.com6 L4 y7 Q& D6 m9 Z2 S
咁陰功吖?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 m% T5 O! p* K, i
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb* r# ?4 i/ j0 m8 _* F9 I
* S. U9 F# X/ m/ J+ a$ x; G/ D
( s# d! g" i1 l) u0 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁陰功吖?tvboxnow.com- s, v% ^2 v# m
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....tvboxnow.com  n/ r: A9 v  W- F
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 k+ k0 c2 E/ @4 x5 q
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
' |; s$ {# }% u, Q  F3 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* d8 F/ D! s4 V4 Y  z- d佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
公仔箱論壇/ h8 Y# U, G; i# [& w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& i& Y9 ~. n. [3 @& {2 B
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
( b5 @% _+ b$ m% A- R6 c2 g; g* n公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( |! |! d3 Z4 r6 G
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
/ S; o! P6 I9 F/ g8 v公仔箱論壇20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
- V$ [4 d1 d0 ~5 ?' G( j- C7 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
tvboxnow.com4 }& x, d' B4 M0 n
20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
( F( d+ M$ ?$ N7 P: N, Y/ M
$ n6 f& h1 y4 V! |( e1 q7 H& W公仔箱論壇佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
% K  f. E  M* e公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
/ d: F! w4 K' |/ [+ a+ ~6 r1 ^+ ~, [  d公仔箱論壇歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
0 s0 Z$ q9 v( Q+ y; w1 H& U! L2 Ptvb now,tvbnow,bttvb但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
2 x2 B# t" b- g) h) h/ x5 u
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
9 d& u! o) H. X6 _* `, e+ f- D2 V但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....tvb now,tvbnow,bttvb& L' z7 l6 q  F: x7 ^
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
( ]& F0 j+ o( g% M& j) w' l

U1 j0 F4 e# K" p3 ?2 v  {+ @tvboxnow.com聽緊電視喇
' B  c/ x- @" Y2 A$ S6 W0 ntvb now,tvbnow,bttvb歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
; N& ]$ p- l$ L# ntvb now,tvbnow,bttvb但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....% `2 W' J3 G6 q, v
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港