返回列表 回復 發帖
陳錦雄做戲幾好ga,3 E# R" L# y- a' C
佢欠係運氣
, w5 ?. o$ x, a5 Y3 w3 @& }# f) m佢由巴不得爸爸之後做既戲係好左
本帖最後由 winstonlove 於 2013-2-21 01:30 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb) v  c8 V, X9 ^* J
" \3 ~, `' ?2 q3 }
23# winstonlove
: }6 g4 m, l) z1 ctvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb8 f. M3 v8 ?- ~' j: k5 L
係? 團圓人人話佢唔掂喎
, z# J' _( h2 u7 j$ B2 Y公仔箱論壇
8 M/ r9 o( U  t$ u. Ktvb now,tvbnow,bttvb比起創世紀之時
; C5 H+ f/ l4 t. ]$ G1 y陳錦鴻真係好左?
( y$ k9 V" L3 Q& V' Vydogydog 發表於 2013-2-21 12:15 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 M2 c- N0 j0 \! m1 p
tvb now,tvbnow,bttvb- ]" Q& |- h/ H. a2 j% G) C
呢部戲係新年做,新年流流唔係呢個結局,咁你想係咩結局tvb now,tvbnow,bttvb. v5 ~& o( q& J% q5 t
ttb d戲有咩話掂唔掂,佢走咁多人材,好少少咪收貨,唔通你仲想精彩萬分緊張刺激高潮迭起
8 `; B* O6 q5 v, r' {/ q公仔箱論壇
1 q/ v7 E; s) W5 D6 h( cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳錦鴻真係好左,我覺得係la,, I$ `% o% b' ]* R: z" u! [
不過你可以唔認為係,人人睇法唔同
本帖最後由 winstonlove 於 2013-2-21 08:07 PM 編輯 + d$ `' @) A; x% u9 \0 m
7 q# {5 g; U+ b
25# winstonlove 公仔箱論壇+ u9 P/ s; F1 w
/ x+ v* T' h! V8 {  g, {( q8 l
係人人要求唔同
9 y5 l% ?) R/ i/ Vtvboxnow.com我只覺得普普通通tvboxnow.com( U( B) I. C8 Q, v
ydogydog 發表於 2013-2-21 04:55 PM
6 R5 Z4 m* b; B9 @# B

+ m# S% w' h! t9 l) v% y' Y: y睇戲當然要有要求
0 u7 t, c6 Q. rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但並唔係一定要達到講人人話掂先係掂公仔箱論壇7 ^" I. ^/ u. ?( S( x
到最後都係睇你有咩要求
( j, u4 ^% M; Z. X" y/ Ctvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 M  V+ `- U% V% A- [) K" [
你只覺得普通係因為呢部戲真係普普通通TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, s& U2 r6 o' `- W" |+ d
一流廚師配九流鎹,點煑,好味極都有限tvb now,tvbnow,bttvb9 T: o7 z( B. F5 o# V* [. ^
公仔箱論壇1 g8 L# s: X) N' H/ i9 c: L
一部戲有好演員都尚要有好劇本,兩樣配合,先會將角色同戲中故事發揮到,即係先會有火花公仔箱論壇+ Q& d; Q' j5 G
呢部戲故事一般,各項人物角色又平平,幾有火演員都會演得冇晒火,有普普通通劇本,角色,自然會有普普通通感覺,呢d好正常
本帖最後由 winstonlove 於 2013-2-21 08:27 PM 編輯 公仔箱論壇3 x: Z; A( ?( z% G4 _$ U

7 Q2 H8 i- e8 M% W7 D5 d
  a$ h# W& ]! e% O2 G

2 E9 s8 l/ v6 Mtvboxnow.com仲有" A0 S8 b% o% G
我所指既"團圓"
( a. L3 K# t( @9 ?tvb now,tvbnow,bttvb唔係呢套劇既結局
2 k* p: w9 m/ D+ |+ N5 ^' R% J
2 ?. Z5 r" N0 U4 d' utvboxnow.com係無耐之前
7 [4 I% D4 |3 s" o公仔箱論壇陳錦鴻主演的劇"團圓"tvboxnow.com- w( P* m+ P( I/ z  Y
他被指為萬梓良第二
8 n! P1 t( F' P: @ydogydog 發表於 2013-2-21 04:57 PM
tvboxnow.com' a1 D- d5 n* M7 V9 G% l

, m: E2 S$ g2 Q" B) t  _+ }$ i( B' k8 }' @4 m  ?9 T( w

1 G7 R1 z6 {5 |1 |: t. Z; Btvboxnow.com仲有
% ]8 i+ `* m: D. f# s6 g5 z! D  }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我所指既結局團圓tvb now,tvbnow,bttvb; V* k$ ^7 z; `: R- }' H( [" K
亦都唔係講對上團圓套劇既結局1 e/ o0 A8 t1 W" R$ @
5 `3 [4 l# [# p; i) G8 O* N
再講,一個演員演技係要經過時間磨練,
! o: ]7 K# b$ u5 E水準冇可能會永遠維持同一水平甘耐,睇戲都係睇佢眼前呢部演成點而作準
: F+ Y  N0 i4 Q
& v1 O( T: |' k7 S& otvb now,tvbnow,bttvb其實一個演員比人話邊個邊個第二唔係好事,冇個人風格
- b, f, e# D! Y* H8 j9 _公仔箱論壇耐左一定要跳出第二既影子同味道,
/ `/ G4 S1 L7 ?: R$ ]tvboxnow.com陳錦鴻並唔屬於萬梓良個type,即係唔屬於果類人,
$ P% f8 m( W! Y+ ctvboxnow.com若然陳錦鴻今時今日仲保持萬梓良風格,甘就真係唔知係好定唔好