返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-9 01:01 PM 發表

今日避下风塘...
为什么呢?你得罪了什么人啊?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 DOBI 於 2008-9-9 01:01 PM 發表

咁好吖....我要GM吖.....不過我個POST&名要喺WONGJJ隔離架....
你識做架啦......OK啦  
JJ他不要你了!我帮不了你了!对不起!
原帖由 maui 於 2008-9-9 01:03 PM 發表
hi.....黑山老妖 u at here ya....
你该不会是想在我这儿开战吧?
原帖由 DOBI 於 2008-9-9 01:40 PM 發表

回覆我..... 做セ唔覆我 身有屎呢   
我们大家都是同事!好去好来!互相尊重!
原帖由 DOBI 於 2008-9-9 02:28 PM 發表

出嚟啦咩......咁又唔見你問G伯伯....點解係要問WONGJJ啫   
我开心啊!不可以吗?你吹咩?
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-9 02:28 PM 發表
小白,这是你来的吗....?
是啊!金仔,欢迎您的到来!
原帖由 DOBI 於 2008-9-9 02:43 PM 發表

咁寸....... 你死嘞 我日日上嚟開戰呀 ......HAHAHA..........   
你干开战我就来
原帖由 CC517 於 2008-9-9 02:48 PM 發表
小白, 你的同事在"勁揪"
是啊!没眼看咯!
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-9 02:54 PM 發表
得空,来坐坐。聚会那天你真的要吃烧肉吗?
大家都想吃啊!不如我也去买点叉烧吧!
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-9 02:56 PM 發表

不好啊....
又不是你!为什么你那么怕呢?
原帖由 DOBI 於 2008-9-9 02:57 PM 發表
[quote]原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-9 02:55 PM 發表
是啊!没眼看咯! [/quote
不要睇小我.......HAHAHA :onion0 ...
我看不见也听不见!
原帖由 DOBI 於 2008-9-9 03:03 PM 發表

嗱.....係你話睇/声/唔到架.....唔好到時鬧我呀HAHAHAHAHa
我有pass打橫行嘞.......勁呢   
我来了你啊!
原帖由 DOBI 於 2008-9-9 03:12 PM 發表

dick   dick   ......... 你不怕變超大肥豬嗎??????/
你己經唔算瘦嘞 :013:  
我开心就好!你管我!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-9 06:44 PM 發表
小百,你来啦
u know against ar?but i go2 take a bath 1st!chat later
原帖由 qqbubu 於 2008-9-9 07:29 PM 發表

中了,金楼就有的喝。
对!qq,吃饱了吗?