返回列表 回復 發帖
唔會俾機會再發生
chan200308 發表於 2013-9-14 01:50 PM
睇下点
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
唔得
chan200308 發表於 2013-9-14 01:51 PM
PAIR KING = P K 基
chan200308 發表於 2013-9-14 01:52 PM
你就PK
啤烟够晒了呱
lhy92725 發表於 2013-9-14 02:14 PM
大嗮
pair A就大嗮咗啦,唔使再搏
鋤大D呀
o0月 發表於 2013-9-14 04:48 PM
21点
甘如果有人真是21点呢?都是pair A大?
lhy92725 發表於 2013-9-14 04:49 PM
pair A直头摊牌收钱,21点要博,所以pair A大
我讲对家啊,如果对家是21,你得pair A边个大?
lhy92725 發表於 2013-9-14 06:39 PM
派牌果阵你係pair A就直接开牌咗,对家肯定唔够21点,所以佢要赔你先!
冇人
基基 晚上好
chan200308 發表於 2013-9-14 08:06 PM
陈sir
賭王教緊賭后至勝之術.
pknoface 發表於 2013-9-14 08:21 PM
我唔係赌王
KK晚上好.
pknoface 發表於 2013-9-14 08:22 PM
ken晚上好
又真系喔,两只牌可以晒嘅,人地点有得斗
lhy92725 發表於 2013-9-14 08:54 PM
所依pair A咪大嗮囉
好少玩,所以识一种嗻
傻嘅先去云顶送钱俾云顶整路我咁大个仔未入过云顶赌场