返回列表 回復 發帖
衝呀!
雲爺有咩秘訣可以15秒內出2-3個post呢
話慢都中
恭喜晒各得主,聖誕快樂
因为云爷嘎ling断下断下
" D7 l2 j" ^" r" UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 H: y8 ?' q! i0 X
云爷明吗?
3 g3 H1 S& N% C3 ^7 y' H; \: v7 alilitan008 發表於 2011-9-4 09:07 PM
我又唔明
tvb now,tvbnow,bttvb- |) Z  A) M' h3 s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* [$ L+ E% r3 D* ~$ K& O$ e  d
公仔箱論壇& {: H! m2 S5 }# p+ l, i2 _
某啊 我打字快jek然后一直按( r  g: a5 L" ]' I- y
Shadowkail 發表於 2011-9-4 09:11 PM
但扲極都要15秒先出到架?我諗呢度唔利我囉
1 f1 g& r1 x( }% W; i9 P
% ]0 m6 x3 ~9 {
公仔箱論壇7 I* N  O/ D) U% k5 B9 H) T
现在9月喔tvb now,tvbnow,bttvb5 g7 K& e8 J' X: g% D: z
Shadowkail 發表於 2011-9-4 09:15 PM
我榮咗囉
唔知下集會係幾時呢
不過都係嚟參與一下!happy
好啦,等我拿到奖金,就分d给大家啦,有钱gei就系这两分钟“PM”我,记得写住~“我要钱”公仔箱論壇+ V6 j1 A; D8 z+ V, W2 |0 z
Shadowkail 發表於 2011-9-4 09:22 PM
一半得嘛?--------(703248939)
爆完通常都係咁架啦。
tvb now,tvbnow,bttvb" z$ `2 W# F3 m% o+ y; R: x8 k
0 n4 H# ?4 `' H- E4 t, @6 p# p

1 @5 Y3 U& H+ T; |公仔箱論壇你银行好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( p, g, q: _4 m" \" [1 @* _
Shadowkail 發表於 2011-9-4 09:27 PM
跟你差不多啦
tvb now,tvbnow,bttvb! u! x) r0 [! T! Q
tvb now,tvbnow,bttvb1 o7 A5 P% X, ~0 c0 r2 R
随缘。
# _4 D. E# U5 j6 vtvb now,tvbnow,bttvblilitan008 發表於 2011-9-4 09:29 PM
雀爺多啲
半年前我都係得一萬幾千咋,可想而知我做咗幾多嘢囉
應該係9個幾月前先啱。