返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-12-2 02:22 AM 發表
无股市,好闷啊!!!!!!
哈哈。。。应该一,两天后就会开了。。。
吹吹水,看看笑话来解闷吧。。

按此加入爱与诚王国            
原帖由 vwwo 於 2007-12-2 02:27 AM 發表

等我仲埝住,终于有返D世艺,点知.................................
哈哈。。很快很快。。。
你也不想玩一个有问题存在的游戏吧。。。

按此加入爱与诚王国            
原帖由 vwwo 於 2007-12-2 02:39 AM 發表

甘又真系好多问题!
1....买入5000股应该系升,点知系跌..................
2....卖出5000股应该系跌,点知系升..................
3....一个人可以同时拥有几间公司..................... ...
希望重开后问题会减少吧。。
不然就难玩了。。

按此加入爱与诚王国            
原帖由 vwwo 於 2007-12-2 02:55 AM 發表

你遇到既仲有边D问题?
开始不久我的公司就给人收购了。。
现在公司拿回,但价已跌到谷底。。。不会动了。。。

按此加入爱与诚王国            
原帖由 vwwo 於 2007-12-2 03:00 AM 發表

点会无拉拉俾人收购既???
我看没股了就放一点出去。。。
怎知连公司也不见了。。。

按此加入爱与诚王国            
有人吗?

按此加入爱与诚王国            
原帖由 untori 於 2007-12-2 05:41 PM 發表
大家好。。。。。
打劫??
哈哈。。。抢自己人的东西?

按此加入爱与诚王国            
no one here now?

按此加入爱与诚王国            
原帖由 yang5301 於 2007-12-2 09:43 PM 發表
我回来了谁要来打劫啊?
untori 打劫。。。:019:

按此加入爱与诚王国            
原帖由 cuteboy09 於 2007-12-2 10:08 PM 發表
can someone help me ...i dunno how to play in this forumm...
what u wan to know?

按此加入爱与诚王国            
原帖由 月※月 於 2007-12-2 10:33 PM 發表

閃啊閃啊字字靚啵
月姐你来了!
哈哈。。。你好!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 felixng2007 於 2007-12-2 10:36 PM 發表
你在做什么?

按此加入爱与诚王国            
原帖由 visitor 於 2007-12-2 10:42 PM 發表

佢又開始發傻, 一定係未訓醒
他在梦游!!

按此加入爱与诚王国            
原帖由 月※月 於 2007-12-2 10:44 PM 發表

呵呵 在咖:onion14:
一起喝!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

按此加入爱与诚王国            
原帖由 月※月 於 2007-12-2 10:46 PM 發表

8號大廳001號房密碼123456
我等下要出去了。。
迟一点才和你玩。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

按此加入爱与诚王国