返回列表 回復 發帖
我都希望能多開南北宮兩個分流
十六轉的開六個好似過多 都沒幾人
terrywudy 發表於 2012-3-22 21:13
叫佛祖開 25轉 30轉地圖比我玩,等到我30轉 再開 35轉同 40轉地圖  
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
靚女身家忽然變多

TVB    1607671410 元
hide曾說過:
你應該也藏不少
terrywudy 發表於 2012-3-25 22:12
無了,已經唔夠佢地鬥
hide曾說過:
你要收息先俾到 #3 寶石 $
cat14051 發表於 2012-3-25 22:16
#3?
hide曾說過:
5081# HIDE
3 寶石
cat14051 發表於 2012-3-25 22:42
已轉帳
hide曾說過:
神秘寶石
【解鎖】
          類別:寶石
  數量:7

2 位再搶高 d 價
cat14051 發表於 2012-3-25 22:45
即刻降價
hide曾說過:
我 d 中銀 3 / 30 都炒唔起既
cat14051 發表於 2012-3-25 22:47
30連你放幾錢?
hide曾說過:
5087# HIDE

唔係好 number , 7 字尾
收貨個日 45000
cat14051 發表於 2012-3-25 22:50
同 new ipad 一樣,有價無市等跌價
hide曾說過:
3連張都冇 5k
cat14051 發表於 2012-3-25 22:58
炒風太勁,好多商家都諗計壓抑,蘋果都搞抽籤無排隊黨
hide曾說過:
努力
hide曾說過:
上次 terrywudy 以 TVB $1: 寵物幣 $30 同我換,今次有冇人換?  
hide曾說過:
公然挑戰版規            功勳 - 1 點

洩漏同你交易人的ID   功勳 - 99999999 點

評分次數   terrywudy

會長大人我幫你處罰他了  就不勞煩您了 ...
terrywudy 發表於 2012-4-17 11:17
上次我都係公開兌換,寵物區已變成自由交易
hide曾說過:
你班友仔我唔收神秘寶石先放咁多出黎
hide曾說過:
21 > 21
hide曾說過:
返黎
hide曾說過: