返回列表 回復 發帖
原帖由 lengzaino7 於 2009-1-6 11:55 PM 發表

woww...靓靓晚上好啊!
晚上好,lengzai
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 canz85 於 2009-1-6 11:57 PM 發表

omg..我不是靓仔呀

mickey妹最近如何呀 。。很久没见了 。。HAPPY NEW YEAR YA .. Z祝你永远都清纯美丽
你是大家心目中的靓仔

有刀仔 农历新年快到啦... 有没开祝福楼啊
原帖由 jnc3688 於 2009-1-7 12:22 AM 發表

说大话
62006楼

http://www1.tvbnow.com/thread-403293-4134-1.html

回應 enjoy698869 第 3336 篇文章

是啊...
原帖由 jnc3688 於 2009-1-7 12:25 AM 發表

你没有放照片
你昨晚放咗啦..讲我是如花婆婆
原帖由 jnc3688 於 2009-1-7 12:27 AM 發表

那个是我放的照片,不是你放的
你从来都没有承认你是如花婆婆
我是无承认我是如花婆婆,不过你100%讲我是啊 仲是肥咗的如花婆婆
原帖由 jnc3688 於 2009-1-7 12:42 AM 發表
我还是回家乡检牛屎

自从被人骗财骗色
我已经无心留念在这里了
被如花婆婆骗啊...

幸好我是靓婆婆
下午好

wongjj  的新游戏   http://www1.tvbnow.com/thread-569005-1-1.html

少林寺 -- 估吓呢隻寵物係邊個嘅??!! ^^大家知唔知TVBNOW 呢個大家庭有好多人都有養寵物~~~你哋估唔估到以下嘅寵物的主人是誰吖??!

獎金:

大獎 tvb$10,000,000
-- 参賽者全中10個可獲大獎 (如果多過1位参賽者全中, 獎金平分)

二獎 tvb$5,000,000 --- 参賽者估中3個或以上可獲二獎 (如果多過1位参賽者估中3個或以上, 獎金平分)
安慰獎 tvb$10,000 --- 参賽者估唔中任何一個或只估中兩條也可獲安慰獎 (每人tvb$10,000)

Special game bonus tvb$ 100,000 --- 参賽者每估中一條可獲tvb$100,000; 中兩條可獲tvb$200,000
nicnic....
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-7 11:38 PM 發表

咩事啊~
星星仲没摘到啊
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-7 11:43 PM 發表

仲未,因为仲未遇到
就算你遇见到..都摘不到星星啦...
原帖由 CC517 於 2009-1-7 11:51 PM 發表

不好侵略外太空啊, 會比星球人攻擊的啊.
惊他被外星人捉咗咋
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-7 11:51 PM 發表

去动物园咯
希望你在动物园找到你的另一半

回應 nicnic1161 第 3550 篇文章

又落大雨啊
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-8 12:17 PM 發表
作死啊!咁早出去会俾顾客闹架
你才睡醒啊

昨晚有没有想念我啊