返回列表 回復 發帖
原帖由 joesyip1968 於 2009-4-30 10:38 PM 發表

老大有咩$活動如此神秘
你已经知道
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 00-00-00 於 2009-4-30 08:40 PM 發表

haha,她打了广告就走人了
找我啊
原帖由 jnc3688 於 2009-5-1 07:26 PM 發表
我不知道
秘笈要加入家族才可以知道
原帖由 kay199143 於 2009-5-1 07:27 PM 發表

5系好明你想表达D咩~~
8怪是只宠物 jncxxxx

回應 zukiroy 第 9674 篇文章

roy... 最近69号CEO中意"看蓝云" always c c
show over
原帖由 zukiroy 於 2009-5-5 01:56 AM 發表
you still love me?
i love "zuki" but not '"roy"
原帖由 jnc3688 於 2009-5-5 02:31 AM 發表

你玩野
无野wor
原帖由 jnc3688 於 2009-5-5 03:27 AM 發表
信你才怪
我信你走火入爱上蓝云
原帖由 jnc3688 於 2009-5-5 03:47 AM 發表

你讲完咯
我都仲未over over
原帖由 jnc3688 於 2009-5-5 04:37 AM 發表
你要玩到几时?天亮了
我去吃早餐
快到吃饭时间
原帖由 malsss 於 2009-5-7 11:46 AM 發表
come in support....
follow u, come in support
原帖由 zukiroy 於 2009-5-7 01:55 PM 發表

you join in sin = support
how to join
原帖由 jnc3688 於 2009-5-7 02:12 PM 發表
去买宠物。然后加入家族
我知道你是来捣乱,是不会做的
态度都不好...怎样support