返回列表 回復 發帖
原帖由 jnc3688 於 2009-5-9 10:41 PM 發表

原来你有一颗善良的心
owe me 123456789
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 jnc3688 於 2009-5-10 01:18 AM 發表
等下我会打这个号码
原帖由 jnc3688 於 2009-5-10 03:19 AM 發表
原来这个号码打不到
bank in 123456789... 衰8怪

回應 00-00-00 第 9937 篇文章

升10转有乜奖金先
有无收报名费架....
原帖由 kay199143 於 2009-5-11 12:23 PM 發表

好,等紧你~~
若你今日升到10转,药水球加倍外加5张5倍经验卡~~
我希望今日我可以转到10转 某师傅好差
原帖由 jnc3688 於 2009-5-11 02:23 PM 發表

拿一个师傅那么差你讲话要小心
123456789 ...某师傅
原帖由 kay199143 於 2009-5-11 02:04 PM 發表

呢度好多师傅~~求其找个啦~~
被我找到最差的果个...仲害我坐监
原帖由 kay199143 於 2009-5-11 02:41 PM 發表

我的寵物信息                            您現在有 31882333007 經驗值可以傳授給您的徒弟 是否傳授?                         我要傳授 |                         我要自用                                                              
呢D经验够你升几转~~ ...
甘..不知道可以退出架 你叫他踢我出来先啦
原帖由 kay199143 於 2009-5-11 05:05 PM 發表

呢D系咪叫做严师出高徒~~
奖金又无我份 几严都无用
今晚再来望望,我转几转....
原帖由 jnc3688 於 2009-5-11 05:08 PM 發表
987654321要不要
不好意思啊...想问下,我加咗家族未架
原帖由 jnc3688 於 2009-5-11 09:49 PM 發表
还没有啊
我没有奖金的

mickeybblim衰8怪8/43未組雜牌軍3659205最紧要开心家族

回應 zukiroy 第 10085 篇文章

宠物币都无啊...